Wpis z mikrobloga

Imo na siłowni powinny być osobne godzin dla tych co ciężko trenują i osobne dla lamusów którzy tylko zabierają miejsce. Nie wiem jak wy ale mi trenowanie w takim towarzystwie odbiera energię, działa jakoś tak toksycznie.

#silownia
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PrzyjaznyMireczek: Ostatnio miałem tę samą rozkminę, dlatego szukałem czegoś co nie honoruje multisportów, ale w polskim Bengaluru, świątyni korpo - Krakowie czegoś takiego nie uświadczysz. Po 18 to w ogóle siłka jest nieużywalna, ja teraz chodzę o 13-14 i jest lepiej, ale i tak wtedy pełno studentów z wifonem na głowie i w klapkach, którzy na tiktoku zobaczyli, że dropnęło nowe ćwiczenie i teraz zajmują 2 ławeczki, i bramę żeby
  • Odpowiedz
@stanleymorison: pozostaje tylko 6 rano i 21 wieczorem - wtedy przychodzą ci co rzeczywiście chcą trenują (bo kto inny by przyszedł o tych godzinach xd). 10-15 to tragiczne godziny bo właśnie tak jak napisałeś, mnóstwo studentów którzy zamiast na zajęciach to flexują sie na siłowni. Już wolę nawet po 16 przyjść, bo przynajmniej przychodzą normalni i starsi wiekiem (niż studenci) ludzie bo skończyli pracę i czas na trening.
  • Odpowiedz
@PrzyjaznyMireczek: Najgorsze typy ludzi na silce: 1 Laski, przychodzą by znaleźć chlopa + nigdy nie odkładają ciężarów na miejsce 2 Gowniaki, ktore robia serie potem 5 minut patrza w telefon zajmując maszynę 3 Ukraińcy, zwykle tez nie odkładają niczego na miejsce
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: ad. 1. trenuję kilkanaście lat i kobiet które przychodzą szukać faceta spotkałem/słyszałem o/widziałem tyle co palców na jedne ręce. Kobiety to chowają się po kontach i robią te swoje śmieszne hiptrusty albo uciekają do strefy dla kobiet jeżeli siłownia takową ma. Poza tym od kiedy modne stały się te zajęcia grupowe to wiele przestało chodzić na typową siłownię tylko na grupówki na salę fitness.
Ja trenuję na ogromnej siłowni
  • Odpowiedz