#kiszak "Doszły do mnie słuchy że jest jakiś dobry materiał na mój temat..." Już się tak nie kryj pajacu, znowu stream o 22 i trwał 3 godzinki, czyli jednak dalej przez cały dzień że swoimi psami oglądałeś ten film i przygotowywałeś się do niego jak tu odpowiedzieć, co pominąć i co wyśmiać tak żeby nikt nie zwrócił uwagi na to. Tak samo jak wyśmiewałeś pytania kiedy skeletal xD. Próbujesz przykryć śmianiem się z pytań widza który próbuje się dowiedzieć jak Ci idzie tworzenie gry, jak Ci idzie cotygodniowy stream z relacjonowaniem postępów w tworzeniu gry? Super wertykalna ściema pajaca który potrafi tylko krytykować twórczość innych a jedyne co wyszło spod jego rąk to pobicie menela, nastanie do herbaty, zlanie się do wanny i dwusetne przejście dark soulsa.
@Lomar15: tak, ludologiczny pawiani śmiech. Ogólnie fajnie się wije jak wąż przy tłumaczeniu się dlaczego znikają filmy z jego kanału. Apropo, zaif skończył warte na filmie "porozmawiajmy o faktach" i już widać jaki jest stosunek komentarzy pozytywnych i negatywny .
@kwdk Kiszka to jest idealny przykład osoby, która nie ma pojęcia o procesie tworzenia gier i wydaje jej się, że jest to banalnie prosty proces polegający na przepisaniu jego cudownych idei na kod gry. Wydaje mi się, że przynajmniej takie miał przekonanie jak startował z tym projektem, ale potem okazało się, że przeredagowanie jego pomysłów i próba odtworzenia ich programistyczne przerosła jego klakierów. Zero zdziwienia. Kto próbował kiedykolwiek zrobić prostą grę
Próbujesz przykryć śmianiem się z pytań widza który próbuje się dowiedzieć jak Ci idzie tworzenie gry, jak Ci idzie cotygodniowy stream z relacjonowaniem postępów w tworzeniu gry?
Kiszka to jest idealny przykład osoby, która nie ma pojęcia o procesie tworzenia gier i wydaje jej się, że jest to banalnie prosty proces polegający na przepisaniu jego cudownych idei na kod gry
@kwdk: Tak bardzo to. Wypowiedziałabym się na ten temat więcej,
"próbujesz przykryć swoim śmiechem umierającego pawiana pytanie widza" powinno być
@kwdk:
@kwdk: Tak bardzo to. Wypowiedziałabym się na ten temat więcej,