Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia myślę że kaja powinna teraz zaprosić laweciarza na weekend w Toruniu, zabrać go na malowanie przy winie z jej znajomymi a tam cały czas rzucać aluzje jacy żałośni są szczerbaci wieśniacy z zakolami, bez wykształcenia i zainteresowań
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZielonePomarancze: To ich różni, patrząc na jej wypowiedzi na setkach i zachowanie - ona by tak nie zrobiła, bo jest różnica między byciem zaczepnym a chamskim. Btw - byłem pod wrażeniem jak spokojnie przyjęła ten tekst o tym, że w każdym kraju są piękne kobiety - burak i cham na maksa, na pewno jej się zrobiło mega przykro
  • Odpowiedz
Btw - byłem pod wrażeniem jak spokojnie przyjęła ten tekst o tym, że w każdym kraju są piękne kobiety - burak i cham na maksa, na pewno jej się zrobiło mega przykro

@Wojti92: kiedy padło to zdanie? Przez czytanie tagu trochę mi przepada wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2 jak skończyli grilla i się pakowali do busa, na pewno się jej zrobiło przykro, bo coś tam później próbowała odpowiedzieć że to tak jak ładni mężczyźni, to ten się tylko zesral, że o facecie nie można powiedzieć „ładny” tylko „przystojny” XD
  • Odpowiedz
@lunaria: aa, to tę drugą część słyszałam, dzięki. Obejrzę to jeszcze raz. Z Kają byłoby dużo łatwiej, gdyby mówiła spokojniej, ciszej, bez tego zaczepnego tonu. To może być fajne w rodzinie lub długiej relacji, gdy ludzie się znają jak łyse konie i wiedzą, co jest żartem. A laweciarz raz, że za krótko ją zna, a dwa, że jest zbyt prymitywny, by rozumieć język inaczej niż dosłownie. Część publiczości również, co
  • Odpowiedz
@Wojti92: dlaczego przykro? Może ja nie wyczułam ironi czy coś ale ja bym była dumna jakby mój facet tak powiedział. Dla mnie lepiej tak niż podniecać się ,,taaak włoszki sa zaje...,,
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2: osoby które komunikują się głównie zaczepkami, przytykami i sarkazmem to są zazwyczaj ułomki i nie ma o czym dyskutować. Ludzi którzy mają cięty język i posługują się nim z klasą i wyczuciem jest mały promil.
  • Odpowiedz
o

@ZielonePomarancze: ona wygląda na tępą wyborczynie PO, puste czcze gadki, zero własnego rozumu, zero zainteresowań, zgrywanie mądrzejeszej niż jest. Wyjście na kawę na mieście z koleżanką to szczyt jej osiągnięc.
  • Odpowiedz