Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +120
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +24
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

@JK74: Wiadomo, że to co dla ludzi = to co wojsko miało już -naście lat temu. Dziennikarz z Iraku mógł posiadać kontakty, które pozwalałyby na dostęp do takich fajerwerków. Mógł też mieć wrogów, którzy chcieliby go wrobić.
@JK74: Ty jesteś normalny? Dziękować temu przegrywowi za jego rutynowy stalking profili? Ahaa bo w przypadku Bogusia to jest archiwizacja tak? Może jeszcze szkolnikowi za zaproszenie do walczyka podziękuj xD
Wspominasz o tych śmiesznych tygodniowych banikach jakbym kiedykolwiek się tym przejmował!
I czemu cały czas mi narzekasz o tych jakże przykrych czarnolistowaniach? Czyżby te ciągłe insynuowanie że mnie bolą jakieś krótkie blokady to była jakaś projekcja? Czyżby te 400 czarnolistowań które ci załatwiłem i ten WIECZNY BAN na pisanie pod postami 99% osób na tagu cię bolało? Wygląda na to że tak :D
Chyba wrócę do tej zabawy
źródło: king-pig-angry-birds-epic
Pobierz