Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ustalmy też z prokuraturą co za dziad pijacki już w 2018 roku dysponował AI na wyższym poziomie niż współczesne

@JK74: Wiadomo, że to co dla ludzi = to co wojsko miało już -naście lat temu. Dziennikarz z Iraku mógł posiadać kontakty, które pozwalałyby na dostęp do takich fajerwerków. Mógł też mieć wrogów, którzy chcieliby go wrobić.
  • Odpowiedz
podziękowania dla CzikaKiri za zarchiwizowanie tych materiałów

@JK74: Ty jesteś normalny? Dziękować temu przegrywowi za jego rutynowy stalking profili? Ahaa bo w przypadku Bogusia to jest archiwizacja tak? Może jeszcze szkolnikowi za zaproszenie do walczyka podziękuj xD
KnurSwiata - >podziękowania dla CzikaKiri za zarchiwizowanie tych materiałów

@JK74: ...
  • Odpowiedz
@KnurSwiata: Ten przegryw Cię zdmuchnął 8 razy - tak Ci wywaliło uszczelkę pół roku temu, że przez 3 miesiące pojawiałeś niemal pod każdym wpisem, gdzie się udzielałem i płakałeś, by jego autor wrzucił mnie na czarno. XD Co najmniej połowa z tych 8 banów była za propagowanie przemocy - jesteś jednostką potrzebującą pomocy specjalisty w realu.
  • Odpowiedz
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA ale się spłakałeś
Wspominasz o tych śmiesznych tygodniowych banikach jakbym kiedykolwiek się tym przejmował!
I czemu cały czas mi narzekasz o tych jakże przykrych czarnolistowaniach? Czyżby te ciągłe insynuowanie że mnie bolą jakieś krótkie blokady to była jakaś projekcja? Czyżby te 400 czarnolistowań które ci załatwiłem i ten WIECZNY BAN na pisanie pod postami 99% osób na tagu cię bolało? Wygląda na to że tak :D
Chyba wrócę do tej zabawy
KnurSwiata - HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA ale się spłakałeś
Wspominasz o tych śmiesznych tyg...

źródło: king-pig-angry-birds-epic

Pobierz
  • Odpowiedz
@KnurSwiata: Insynuowanie, że bolą Cię "blokady"? Przecież Ty się wiłeś ze złości jak żmija po tagowej podłodze rok czasu. Chyba dopiero koledzy z Wiscorda Cię ogarnęli, bo kiepsko Twoje odklejki i o nich świadczyły. 400 czarnolistowań mi załatwiłeś powiadasz? Pamiętam jak zapowiadałeś mi 207 czarnolistowań, a godzinę później zatopiłem Cię 7 banem i byłeś 207 OBIEKTEM, który wciągnąłem na listę zatopień.🤣 Ach, cudowne to było, nie zapomnę tego nigdy! I
  • Odpowiedz