Wpis z mikrobloga

@Ketoprofen Wszyscy moi koledzy Sebki z magazynu są po zaręczani z Ukrainkami. Przeciętnej Ukraince sto razy bardziej zaimponuje łysy ciul z obitą mordą niż metroseksualny Oskarek.
Wszystkie twoje podane tu tezy są z d--y.
  • Odpowiedz
@VAPORUMBAN: u mnie wśród "znajomych" jest to samo. Ale to tylko doskonale obrazuje to co zawsze powtarzam, że nie ilość, a jakość. Ukrainskie karyny łączą się w pary z polskimi sebami. To nic nie zmienia, bo wartościowe dziewczyny. Czy to z ukrainy, bialorusi czy innej litwy. Zawsze będą mierzyć wyżej niż jakiś wykopek piwniczak
  • Odpowiedz
Wszystkie twoje podane tu tezy są z d--y

@Ketoprofen @VAPORUMBAN: Sebki z magazynu obalą wszystko, nawet tezę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Siebie warci jesteście, jedno rzuca jakieś "nagrania z MN idealnie ukazują" bez konkretów, choć nagrania z tak dużej imprezy mogą ukazywać sto postaw, również sprzecznych ze sobą, a drugie ma dowód anegdotyczny z magazynu.
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: chyba tylko wykopki mysla ze ukrainka jest lepsza niz polka. z mojego otoczenia znam pare par, gdzie jedna strona jest z ukrainy. troche polek + ukrainiec i troche polakow + ukrainka. ale to margines. i chyba zwiazki z bidy, bo nie mogli sobie nikogo z Polski znalezc. troche jak z rajeshami/mokebe. jak nie wyszlo ci u nas z nikim, to dopiero szukasz po innych narodowosciach
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: Myślę, że poziom głupoty jest stały. Po prostu kobiety stały się bardziej samodzielne, a i już nie ma presji społecznej na bycie z byle kim, bo lepszy patol alkoholik niż bycie singielką.
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: gdzies czytalem taki opis ostatnio, ze nawet 200-300 lat temu Polki wolaly obcokrajowcow bo: byli zadbani, dobrze sie ubierali, pachnieli, nie mieli wasa…
Lata leca, a Polak zamiast zadbac o siebie bedzie copowal, ze Polki sa puszczalskie xD a pozniej chwalil kobiety z innych krajow - Hiszpania, Tajlandia, Ukraina - jakie to fajne i sympatyczne xD
  • Odpowiedz
Ale to samo można o was powiedzieć xd dzisiaj co druga kobieta 25-35 to samotna matka po przejściach. No zaebysty deal brać ochłapy po kimś. To trochę jakbym spłacał kredyt hipoteczny sąsiadowi. Już lepiej być samotnym kawalerem.

A tutaj rozwinę swoją wypowiedź. Przekopiowane z innego wątku:

Zawsze się zastanawiam, na co liczą takie młode kobiety mające dzieci? Ja oczywiście nikogo nie mam zamiaru obrażać, poniżać, wyśmiewać, nie! Tylko po prostu staram się zrozumieć logikę
  • Odpowiedz
@Przegrywultimate: ciekawie gdzie bo nigdy nigdzie tego nie slyszalem, a podrozuje duzo. Wy sobie tak copujecie, bo zadna was nie chce. Zdradze ci tajemnice: nie beda was bardziej chcialy jak je bedziecie wyzywac od puszczalskich. Zadna normalna kobieta nie zwiaze sie z nikim, kto ma takie poglady o kobietach i gardzi nawet wlasna matka.
Dlatego przegrywacie.
  • Odpowiedz
@Pan_Misio skad Ty bierzesz te samotne matki? Robie w korpo, w dzialach finansowych, wiec duzo kobiet w wieku jaki opisujesz - aktualnie na team 30osobowy mam 0 samotnych matek, albo kobiety w zwiazkach malzenskich z dziecmi lub bez, albo same singielki bez dzieci. Wy sie chyba po prostu obracacie wsrod jakichs nizin spolecznych? Mialem na dobra sprawe tylko jedna kolezanke, ktora byla samotna mama przez te wszystkie lata - chlop ja
  • Odpowiedz
@Ketoprofen Brutalna prawda: młode wolne Ukrainki dostały możliwość przeprowadzki do dowolnego kraju europy więc wybierają te najbogatsze: Niemcy/Francja/Benelux/UK itd. W Polsce są głównie matki z dziećmi czekającymi na mężów.
  • Odpowiedz