Wpis z mikrobloga

@Malpka-Bananowka: Trochę kultury może, a nie od razu z mordą do ludzi, jakbyś wczoraj ze wsi pierwszy raz wyszedł. Nie trzeba być wulgarnym.

Swoją drogą, jaki związek ma Twój wpis z artykułem?
  • Odpowiedz
@Malpka-Bananowka: Już wiem o co Ci chodzi, widziałem Twoje komentarze pod znaleziskiem. Następnym razem linkuj bezpośrednio do komentarza, a nie znaleziska, które samo w sobie nie ma żadnego związku z tym co tutaj piszesz.

Nieważne jak bardzo Ci się to nie podoba, to nie jesteś w stanie jakkolwiek ograniczyć AI. Ludzie odpalający lokalnie mogą generować sobie co tylko chcą i nigdy się to nie zmieni, nie ma możliwości by zaglądać
Drom - @Malpka-Bananowka: Już wiem o co Ci chodzi, widziałem Twoje komentarze pod zna...

źródło: IMG_20251112_034005

Pobierz
  • Odpowiedz
@Malpka-Bananowka: Nikt nie ma moich zdjęć, bo nie wrzucam swojego wizerunku do internetu. Innym polecam zrobić to samo. Tak jak napisałem, nic z tym nie zrobisz, nie da się i nigdy nie będzie się dało tego w żaden sposób ograniczyć z jednego prostego względu - już na średniej klasy komputerze można generować zdjęcia i filmiki o dowolnej treści.

Dlatego każdemu od zawsze radziłem i będę radzić dalej to samo -
  • Odpowiedz
@Malpka-Bananowka: Życie. Nie da się tego zakazać. Czego nie rozumiesz? Nie zakażesz całemu światu używać komputerów, to niemożliwe do zrealizowania.

Można, a nawet powinno się wprowadzić kary za coś takiego, tylko co z tego? Jak to niby egzekwować? Jak chcesz znaleźć osobę, która to stworzyła, jeśli wrzuci to całkowicie anonimowo, ukrywając na wiele sposobów swój rzeczywisty adres IP?
  • Odpowiedz
@Drom: No i co? To znaczy, że mają prawo zrobić ze mną co chcą przestępcy, którzy rujnują mi reputację?
To gdzie znajdę pracę, jak mi ją zrujnują np. jako muzyk albo prawniczka?
Gdzie do ĉĥolery prawo?
  • Odpowiedz