Aktywne Wpisy

mandamin +285
Sklep nike.com nie respektuje zasad o pokazywaniu najniższej ceny z ostatnich 30 dni przed obniżką - kłamią pokazując zawyżoną cenę.
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
źródło: temp_file1342395854799786988
Pobierz
źródło: 1000002983
Pobierz

1. Największymi patriotami są ludzie pracujący i uczciwie płacący podatki w tym kraju
2. Zdrajcami i wyzyskującymi naszą ojczyznę są ludzie którzy omijają płacenie podatków, kombinując i okradając przy okazji Państwo (czyli nas samych) i żyjący z zasiłków. Ci którzy śmiało do pracy mogą pójść, a nie idą bo Państwo wystarczająco daje np. na a-----l.
I nie mam absolutnie tu na myśli polityków. zapewne każdy z Nas zna kogoś kto chwali się na ile to Polski nie oszukał.
#polska
XDD jeżeli nie łączysz tego to przykro mi, ale nie chce mi się dalej z tobą rozmawiać.
@Tokko: Bo podatki mogą być złem.
Jeśli kolejny podatek cukrowy ma wejść tylko po to, by w rezultacie następny Mariusz Gosek dostał tym razem 18 milionów zamiast 17, to ja dziękuję.
@PedzacaGuma uczciwie czyli jak? bo zaraz się okaże, że zgodne z prawem B2B jest nieuczciwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie płacenie podatków takich jak na UoP jest nieuczciwe. Jest nieuczciwie wysokie.
@Antorus: raczej UoP zamiast B2B.
No sorry, ale jeśli ktoś bierze jakieś zasiłki i pracuje na czarno. No to on nie żyje z zasiłków tylko żyje z tej pracy na czarno i to ona jest
Liniówkę i ryczałt wypierniczyć, zwiększyć kwotę wolną od podatku. Jak bogole chcą niewolników do pracy to niech ich opłacają od poczęcia, a nie zwalają koszty na populację.
https://www.youtube.com/watch?v=i6bOmxMjqx0
Co prowadzi do ich niekontrolowanemu rozrodowi.
Z patologią trzeba ostro.
Żal mi cię, serio. Brzmisz jak zwykły matoł który dał się omamić i uwierzył w to że jego wrogiem jest drugi rodak, a nie obcy rząd. Ja mam w dupie że ktoś dostaje pomoc od państwa(o ile tej pomocy serio potrzebuje),
Kolejny fajnopolak dał się wciągnąć w medialną nagonkę na tzw "patologię i madki 500+" jakoby oni byli sprawcami niedoli całego naszego narodu zapominając o tym że prawdziwy wróg ma pejsy i krzywy nos i zabiera od państwa po tysiąckroć więcej niż zwykła, polska rodzina z czwórką dzieci która wg tych ludzi powinna sama się utrzymać i wychować nowych niewolników do systemu za darmo, bez
Oczywiście nikt Ci na to sensownie nie odpowiedział co pokazuje logike tych lemingów którzy dali się zwieść medialnej nagonce na mityczną patologię
@Cozwykopem tymczasem wskaźnik demograficzny polski xDDDDDDD
Tak miras, masz
Nie wiem, dlaczego tak skamlesz. Z jednej strony są libki wyzywające od patologi i dzicierobow, a z drugiej takie jelenie jak ty, niedostrzegające nic dziwnego w złodziejstwie, jakim jest