#slubodpierwszegowejrzenia Od początku widać było po Karolinie :( szkoda... ten program trochę pokazuje panoramę polskiego niżu demograficznego i kryzysu związków. "Naczyta się głupot w interncie" - jest świadoma trochę bardziej co jest niedojrzałoscią, manipulacją, kontrolą... mówię ogólnie o wszystkich 3 dziewczynach. Każda ma zadbane mieszkanie, spoko pracę, relacje rodzinne. Mężczyźni w tej edycji to takie dno. Dojrzałość chłopców lat 6, kompelksy do leczenia na długiej terapii
@katmin: kazda para inny "problem" laweciarz kontra nosaczita typowe ona lewaczka on konfiarz, on ze wsi ona z miasta, tradycja kontra nowoczesność, cerata kontra macza. Hr przyjemna zwykłość i średniość kontra narcystyczna sraczka sukcesu. Ksiegowa rodzinność ciepło kontra hokej i czapeczka potworka jako pasja
@Mokaczino: dokładnie. A potem taki jeden z drugim zacznie Cię obrażać, że jesteś odpadem, bo nie masz dzieci. Jak tu zdecydować się na dziecko z takimi ludźmi
@MagdaM_ale_to_2024 uwierz mi, jest, byłam w krótkich slotach, nope, rycerzyki w miekkich pantoflach, plus jeden chciał pożyczyć 3k na koronę 🤣 mówię o przedziale wiekowym 35-42
@katmin tak wyglądają analizy „psycholożek” po zaocznych na Wyższej Szkole Zarządzania Polem Namiotowym. Jak zwykle dały d--y i jest jak jest. A może zrobiły to celowo pod oglądalność? Najlepiej w tym sezonie ich kompetencje pokazało spotkanie u MLMiarza i HRówy, gdzie Pani psycholog zdobyła się na szczyt swoich kompetencji w rozmowie z chłopem zadając pytanie „no i co mi jeszcze powiesz?” xD potem zaproponowała wspólna konfrontację, w trakcie której wybuchła sprzeczka
@Mokaczino: Babki są za to kopią tego co zobaczą w internecie, począwszy od stylówek, przez mieszkania, makijaże aż do powtarzania poglądów i prawd objawionych innych ludzi.
@miwp: nie mówię, że są super, ale nadal... gdyby dostały faceta na swoim lvl wyglądałoby to inaczej. Kaja może mieć mały wybór przez wygląda, Hr przez spokojne usposobienie, myślę ze zmeczona szukaniem, Kasia może za duże parcie na szybko dzieckk bo wiek
Od początku widać było po Karolinie :( szkoda... ten program trochę pokazuje panoramę polskiego niżu demograficznego i kryzysu związków.
"Naczyta się głupot w interncie" - jest świadoma trochę bardziej co jest niedojrzałoscią, manipulacją, kontrolą... mówię ogólnie o wszystkich 3 dziewczynach. Każda ma zadbane mieszkanie, spoko pracę, relacje rodzinne.
Mężczyźni w tej edycji to takie dno. Dojrzałość chłopców lat 6, kompelksy do leczenia na długiej terapii
@Mokaczino: niestety i mowie to jako facet ze wstyd mi za moja plec to juz kolejna edycja w ktorej faceci nic soba nie reprezentuja