Aktywne Wpisy
p0melo +17
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +152
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Co wy byście zrobili?
Poczytałem różne komentarze i były różne ale ciąg wydarzeń ustaliłem mniej więcej na taki.
1- zebranie dowodów. Np dobranie się ponownie do jej telefonu i zrobienie zdjęć.
2- poradzenie się kogoś z kompetencjami np na infolini lub księdza/nauczycielko/kogoś z rodzing
3-pogadanie z matką.
4- pogadanie z ojcem i okazanie dowodów.
Oczywiście np nr4 mogłoby nie wystąpić gdyby nr 3 okazał sie wystarczający. Obawiam sie tylko że zdradzająca matka mogłaby zastraszyć zmanipulować lub coś takiego dziecko.
Wydaje mi się że temat odnosił sie do indii ale w sumie nie wiem w uk też ktoś może mieć dziwne imie i nazwisko poza tym różne są rzeczy na świecie. Świat cywilozowany i ten trochę mniej to ile miliard czy 2 ludzi a reszta to świat dziki i niecywilizowany.
Różne są pomiędzy ludźmi układy, różna jest kultura, nie wszędzie rozwód jest możliwy albo łatwo możliwy, czasem na szali leży życie.
Najsprawiedliwsze wydaje sie powiedzenie ojcu, ale znowu co z dowodami. Ojciec tylko z tego powodu że ma pieniądze może wynająć detektywa i zebrać namacalne dowody. Ale może też wpaść w szał i emocje wezma górę.
Jak powiesz komuś z rodziny, bliskiemu czy nauczycielce to też sprawa może być wykorzystana przeciwko twojej rodzinie a nawet tobie.
Nie zrobienie nic to najgorszy scenariusz, wiedząc to czysty narcyzm, potem będzie sobie człowiek wypominał że 10 lat temu się nic nie zrobiło a dorosły człowiek kobieta zdradzając jeśli jest zdrowa na umyśle doskonale zdaje sobie z konsekwencji swoich czynów i dlaczego to robi.
Bez dowodów dziecko może wyjść na atencyjne ale nie mowiąc przyczynia się do żerowania na naiwnym ojcu.
Z tym tez że 13 latek latka nie moze dobrze wiedzieć jakie są układy mkędzy dorosłymi, może jest zgoda na skok w bok z jakiegoś powodu a może coś źle zinterpretowało i wcale nie ma tam zdrady.
No i jest opcja że dziecko faktycznie jest atencyjne i moze chcieć sie zemścić na rodzicu.
Ktos zasugerował napisanie listu anonimowo np twoja żona cię zdradza ale wtedy czy ktoś wziąłby to na serio? Ta jasne tu mi pociąg jedzie.
Obwinianie dziecka jak ono powie i przez to rodzina sie rozpadnie to najgorsze co można zrobic temu dziecku bo to nie ono zdradziło i nie jest niczemu winne. Przerzucanie winy po którym dobitnie widac która strona była tą zła i nie może sovie poradzić z emocjami.
A nawet jakby matka wyraziła skruche to czy jest to w ogóle cos warte? Przecież oszukiwała własną rodzinę.
Może w takiej sytuacji prosto trzeba sie kierować do ojca ignorując wszystko inne w myśl zasady szokowej, konsekwencjami będziemy zajmować się później.
#pytanie #rodzina #zwiazki #pytaniedoeksperta
Za mało danych żeby coś właściwie doradzić
@Kitku_Karola: no patrz, insecure facecik może się obrazić i zabrać swoje zasoby, nie wolno do tego dopuścić.
Ty sama siebie
@Kitku_Karola: No i te wątpliwości są uzasadnione. Skoro teraz zdradziła to skąd pewność, że nie zrobiła tego wcześniej? Cała wina jest po stronie kobiety. Dlaczego mężczyzna ma ponosić tego konsekwencje? Dlaczego ma utrzymywać i wychowywać nie swoje dziecko i być oszukiwanym przez całe życie? Dlatego uważam,
@Kitku_Karola: W drugą stronę też tak uważasz? Jakby ojciec zdradzał, to powinien się ogarnąć, a matka nic nie powinna wiedzieć? Bo w emocjach jeszcze by zostawiła męża i po co ma dziecko cierpieć?
@Kitku_Karola: o ja prdl jaki rak.
dzieci nie są od rozwiązywania problemów rodziców, chyba że to madka ma problem, bo jej zdrada może się sypnąć. To trzeba przegadać z madką i rozwiązać jej problem
już to widzę gdyby sytuacja była odwrotna to radziłabyś żeby bachor pogadał ze starym
@Kitku_Karola: po pierwsze potencjanie.
po drugie uważasz, że życie ze świadomością że ma się puszczalską k---ę za matkę i że pomogło jej się de facto oszukać ojca (czy randomowego kolesia który akurat był jej mężem) ogólnie będzie lepsze dla dzieciaka?
tam służby działają nieco inaczej w takich wypadkach to po pierwsze.
po drugie to że ty miałaś przemocową matkę nie oznacza że bachor na pewno też będzie miał i tymbardziej to nie jest powód, żeby pomagać takiej szmacie.
@Fala_Magnezu: https://f.kafeteria.pl/temat-5013449-zrobilem-badania-moje-dziecko-nie-jest-moje-co-dalej aż mi się temat na kafeterii stary przypomniał, chłopa zjechali równo bo jak to tak badania robić.