Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

https://x.com/Gerashchenko_en/status/1988301955584897142
A to rozkładanie tej czarnej zasłony to wyczerpuje temat właściwie.
Tam na tej scenie wszyscy naje*ani, włącznie z "robotem".
@mleko3-2procent: niech oddadzą na gwarancję to powinien przestać się w---------ć
Szczerze mówiąc, to rozkładanie czarnej zasłony, która w dodatku była poplątana było bardziej żałosne, niż sama wywrotka robota.
Robot, jak robot - próba demonstracji technologii, czasami coś się nie uda podczas demonstracji - bywa, shit happens. Nawet Billowi Gatesowi zawiesił się Windows na scenie. Ale ta reakcja... takie połączenie desperacji, niekompetencji, dziadostwa i sam nie wiem czego. Bo z jednej strony byli nastawieni, że coś nie wyjdzie, skoro zasłona
@Balija: wot, technika...
Acha, no tak. Czyli mamy zamknąć mordy bo nie jesteśmy lepsi? Chciałem przypomnieć, że sytuacja wygląda jak wygląda bo te ruskie k---y okupowały nas do 1989 roku. I owszem może nie mamy biegającego robota po scenie, ale w naszym kraju mamy lepsze życie niż u tych śmieci ze wschodu. Żegnam i nie pozdrawiam.