Wpis z mikrobloga

Jak już mi oszukiwanie zwykłych ludzi się znudzilo i byłem też przekonany o swoich wybitnych umiejętnościach w tej branży to też chciałem to zweryfikować, czy aby mnie na pewno nie poniosło i nie odkleiłem się od rzeczywistości zbytnio na fali sukcesów, to poszedłem poziom wyżej i zacząłem oszukiwać oszustów, co zresztą też bardziej satysfakcjonujące było, bardziej zarobkowe, no i ryzyko poniesienia konsekwencji tego biznesu to całkiem spadło do maksymalnie 0,1%, bo wiadomo, nigdy nie można wykluczyć, że komuś sufit na głowę spadnie, nie opanuje emocji i pójdzie na autodestrukcję, no ale to się nigdy nie wydarzyło.
Oszustwa to jedna z tych branż i dziedzin życia, w której się zrealizowalem w pełni, osiągnąłem wszystko co chciałem, i z niej odszedłem na własnych warunkach.
z fartem
#oswiadczenie
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hissis no nieźle nieźle nieźle ten syf zostawiłeś no brutalnie no brutalnie ten ból co mi dałeś a chciałem uciec daleko do Paryża do Paryża
  • Odpowiedz
@Hissis czyli smród się wokół ciebie zrobił psy zaczęły węszyć więc wycofałeś się żeby do sztumu nie trafić. Prawdziwi fachowcy lecą do końca a jak ich złapią to dostają propozycje współpracy przechodzą na drugą stronę i nadal robią to na czym się znają a ty śmierdzisz cykorem na kilometr. Z fartem ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@Afrobiker: Możesz sobie myśleć nawet, że obsikałem nogawki jak przez okno widziałem radiowóz na sygnale jadący ulicą, poddałem się refleksji i, przewartościowałem swoje życie, i nigdy w życiu już nie popełniłem żadnego przestępstwa, a za kilka dni będę bronił doktorat, bo swój potencjał ulokowałem w nauce, ale to będize taka sama prawda jak to co Ty tutaj sobie wymyślasz, nie wiem, czy równasz wszytkich ludzi do siebie, czyli w mojej
  • Odpowiedz
  • 0
@Afrobiker nie usuwaj, przecież to logiczne mordo, że wykop ma logi, i jeżeli kiedykolwiek byś to zrealizował, lub nawet ktoś inny kto czyta te konwersację będzie chciał Ci zaszkodzić i zrobi to, co Ty zapowiadasz, że zrobisz, a ja będę jako przykładny obywatel którym jestem aktualnie zgłaszał sprawę organom ścigania, to powiem, że Ty takie zapowiedzi kierowałeś, bo dlaczego miałbym tego nie powiedzieć?
Ty nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku.
z
  • Odpowiedz
@Hissis ty lepiej zobacz co napisałeś na początku tego wątku i przemysł to sobie bo to też nie zniknie ja po prostu chronię delikutaśną społeczność Mirko przed treścią które mogą ich wpędzić w depresję. Z fartem ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@Afrobiker: ja mordo wiem co napisałem, napisałem prawdę, za którą nie grozi mi żadna odpowiedzialnosć karna z uwagi na przedawnienie tych czynów. Gdyby było inaczej to przecież bym tego nie napisał, nie jestem kretynem, który by się chwailił na internecie, że popełnił 3 minuty temu przestępstwo, albo, że dopiero zamierza je popełnić, niezależnie od tego, czy zamierza, czy nie.
Nie jesteśmy tacy sami.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis myślę że znajdzie się sporo śledczych ze stertą alt spraw w toku którzy chętnie ci je przypiszą żeby podnieść statystyki i zgarnąć premię oczywiście dostaniesz szansę na złagodzenie wyroku z czego niewątpliwie.skozuatasz a ja no cóż moje przesłuchanie będzie trwało mniej niż godzinę i przebiegnie w miłej atmosferze. Słowo klucz to sposobność ( ͡ ͜ʖ ͡) z fartem mordo
  • Odpowiedz
  • 0
@Afrobiker: Tobie mordo peron odjechał ewidentnie, Ty nie żyjesz w realnym świecie, albo po prostu zamiast obserwować rzeczywistość taką jaka ona jest, to wierzysz w jakieś fikcyjne narracje baśniowe, no ale to już Twój problem tylko i wyłącznie.
Trzymaj się, i wyjdź z tej matni.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis dokładnie to samo mogę napisać o tobie. Sam fakt przedawnienia nie sprawia że jesteś czysty jak łza bo przyznałeś się że to robiłeś, pochwalileś się że jesteś w tym dobry i nadal to podtrzymujesz więc jak nie uda ci się udowodnić skąd masz majątek który zostanie prześwietlony na wylot to będziesz w głębokiej pośladkowni i nawet dobra kancelaria prawna będzie miała problem cię wybronić a ja jak pisałem wyżej nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Afrobiker: Weź wariat naprawdę skończ się kompromitować, bo to nie ma sensu, na mnie wrażenia i tak nie zrobisz żadnego, a jedynie siebie krzywdzisz utwierdzając się w tych bzdurach które Tobie się wydają.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis całe szczęście to tylko p--------o na portalu ze śmiesznymi obrazkami ale tak na przyszłość przedawnienie to nie jest immunitet a jedynie fart mordo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz