Wpis z mikrobloga

Beka, jakis miesiąc temu udało się zrobić pierwsze 200eur z apki która zrobiłem po godzinach. W tym miesiącu prawie w ogóle się tym nie zajmowałem - zwłaszcza marketingiem, bo żona, bo filmiki AI xD a wyszło tyle samo. Może jakby coś jeszcze wpadlo do 13.11 to nawet by przebiło poprzedni wynik, a to wszystko nie poświęcając prawie w ogóle czasu.

#programista15k
modeltrzyzmianowy - Beka, jakis miesiąc temu udało się zrobić pierwsze 200eur z apki ...

źródło: temp_file6440029187877338675

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@model_trzy_zmianowy jak zaczęły wychodzić „smart zegarki” to kumpel zrobił apke do mierzenia jakości snu. Tak ją wypromował, że miesięcznie robił po 10-20k ze sprzedaży nie robiąc nic więcej (nawet jej nie aktualizował regularnie). Kwestia to dobrze się wbić w moment.
  • Odpowiedz
@model_trzy_zmianowy: dla mnie to jakieś nierealne, zawsze jak zrobię sobie jakiś POC albo MVP to widze że już takich apek jest multum, szczerze nie wierze że byłbym w stanie zrobić SAAS co by cokolwiek zarobił xD

A ty to masz jako jakaś apka webowa w AWS czy jakaś mobilna w android? I co to za usługa że ci płacą aż 29 euro lol
  • Odpowiedz