Wpis z mikrobloga

Dobra, nigdy w sumie nie oglądałem itd. ale ostatnio obejrzałem i nawet fajne ale no nie do końca jednak ogarniam jakie są obozy, kogo się j---e, jakaś historia by się przydała. Jakiś mirek taki tl;dr ?

#f1
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KainToDelta: obejrzyj sobie DTS i wyrób sobie opinie jak większość nowej fali fanów teraz F1. A tak na serio to Ty musisz zobaczyć, który kierowca Ci imponuje jazda, osobowością, całokształtem. Może być też zespół. Nie idź z nurtem, że teraz kibicujemy temu, a tego nie lubimy, miej swoje zdanie :) ale licz się z hejtem jeśli będziesz w mniejszości, ale olewaj, bo to Ty masz się dobrze bawić kibicując swojemu
  • Odpowiedz
jakie są obozy, kogo się j---e, jakaś historia by się przydała. Jakiś mirek taki tl;dr ?

@KainToDelta: Pooglądaj więcej i wyrób sobie własne zdanie, kogo lubisz i komu chcesz kibicować. To nie piłka nożna – nie musisz kibicować klubowi ze swojego miasta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@KainToDelta Najważniejsze to odpal sobie Cezary Gutowski na YouTube. Tam wytłumaczą Ci dosłownie wszystko co potrzebujesz wiedzieć. Nie słuchaj nikogo innego, oficjalne komunikaty są g warte
  • Odpowiedz
  • 1
Wiadomo, że chce wyrobić własne zdanie :D Po prostu jak nic nie wiem i się oglądało to pomyslalem, ze jakiś taki zalążek historii się dowiem, ale spoko obczaje sobie to co podaliście i już będę coś wiedział. Dziekujee
  • Odpowiedz