Wpis z mikrobloga

Psiegrywy w końcu poddały się z próbą zmiany definicji i wymyślili swoje słowo, #psierdolnieci? Nie jest zbyt ładne, ale szanuję za włożony wysiłek

#psiarze #psiegryw
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@o__0: A co oznacza psierdolnięty? Bo psiegryw to wiem - osoba, która deficyty zaspokaja psem (np. nie ma znajomych to kupuje se psa, żeby se do niego gadać xD).
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@Anthermil: psiegrywa masz w tym wpisie: boi się wsiąść do tramwaju, bo widzi labradora, w dodatku to pies asystujący: https://wykop.pl/wpis/83826697/psiarze-to-podludzie-lezy-taki-bydlak-bez-kaganca-

Psiegrywy (takie jak ty) często mają oderwany od rzeczywistości pogląd na to jak wygląda życie ludzi z psem. Często myślą, że ludzie z psami nie mają znajomych, partnerek/partnerów i dzieci co zazwyczaj okazuje się nieprawdą
@pani_Sylwia_z_1z10 +100
#psiarze to podludzie

leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać

musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść

ile
  • Odpowiedz
@o__0: Skąd wiesz, że to był pies asystujący?

Poza tym ludzie maja różne doświadczenia z psami i cześć lidzi sie ich zwyczajnie boi. Trochę empatii psiegrywie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Anthermil: no i znowu szukasz psiegrywu nie tu gdzie trzeba. Reszta psiegrywów chyba zaakceptowała swoją rolę, a ty jeden dalej jakieś wyparcie

Jak pisali ludzie w komentarzach, wystarczy wsiąść innym wejściem. Tramwaje są długie, a psiegrywowe lęki warto przepracować ze specjalistą zamiast czekać w deszczu 20 minut na kolejny tramwaj, bo jechał tam labrador
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Casuel: on jest chyba najcięższym przypadkiem psiegrywu na całym wykopie. Jego też prędzej czy później wyedukujemy, ale taki przypadek wymaga więcej pracy
  • Odpowiedz
@o__0: Stary, nie obraź, ale wy jesteście zwyczajnie zbyt głupi, żeby kogokolwiek edukować. Przykład - zadałem wam powyżej dosyć proste pytania, na które nie jesteście w stanie odpowiedzieć xD

- Skad wiesz czy to byl pies asystujacy?
- tramwaj jest długi

xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Anthermil: jak na naszą głupotę to całkiem prosto nam przyszło żeby tak was wytresować, że boicie się napisać “ksylitol” ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Anthermil: brawo, udało ci się zrobić screena zanim moderator usunął komentarz. Mam nadzieję, że zrozumiałeś kontekst a nie przeczytałeś tylko “przywiązać człowieka do drzewa”
  • Odpowiedz
@o__0: Nie robię screenów wpisów (ani nie zgłaszam ich do moderacji.) Mam nadzieję, że cie moderator wytresował i nie bedziesz wiecej pisać takich strasznych rzeczy.
  • Odpowiedz
@Anthermil: "strasznych rzeczy".. xD
No tak, zapomnialem.
Sa jeszcze psiegrywy- płatki sniegu. Duza grupa, narzekaja na brak empatii wobec ich lęków. Zwykle obrażeni, lub przestraszeni.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Casuel: ciekawe, że dla niego przywiązanie dwóch psów w lesie to nie są straszne rzeczy, ale napisanie o przywiązywaniu ludzi już tak
  • Odpowiedz
@o__0: teraz pomyslalem ze dobrze byloby zrobic glosariusz psiegrywa. Psiegryw koprofil, psiegryw gazowy wojownik, psiegryw snowflake.. ich jest tylko kilka archetypow.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Casuel: tylko oni zmieniają typ psiegrywu w zależności od treści wpisu, ale dorzućmy jeszcze psiegryw komunikacyjny co woli stać na deszczu żeby uniknąć bycia zamkniętym z labradorem
  • Odpowiedz
@Casuel: jeżeli dla ciebie kara w postaci przywiazania do drzewa, żeby ktos umarl z głodu i pragnienia nie jest straszna, to zalecam wizyte u psychologa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz