Wpis z mikrobloga

• 3
to że wisi za tyle, nie znaczy, że za tyle ktoś kupi.

Tak zwany błąd przeżywalności

@Umeraczyk: Wiadomo, że rzecz została wystawiona za tyle absolutnie nie oznacza, że za tyle samo zostanie sprzedana, natomiast po prostu bawi mnie zachowanie tych rekinów biznesu które sprawia, że później ogólnie nie ważne na jakiej płaszczyźnie i co to jest zwykli ludzie mają problem z kupowaniem danych rzeczy bo nie ważne czy to jest
  • Odpowiedz
@Cztero0404: niestety nie żartowałem. Wiadomo wolny rynek i tak dalej, ale wkurza mnie ta cebula resselerska bo chciałem sobie kupić jakiego patriotica czy diamante do noszenia na co dzień czy na siłkę. To nic nie ma bo cebula myśli, że zrobi na tym biznes życia.
  • Odpowiedz
  • 2
niestety nie żartowałem. Wiadomo wolny rynek i tak dalej, ale wkurza mnie ta cebula resselerska bo chciałem sobie kupić jakiego patriotica czy diamante do noszenia na co dzień czy na siłkę. To nic nie ma bo cebula myśli, że zrobi na tym biznes życia.

@dr_papieros: Resselerska cebula to jest ogólnie temat na dłuższą rozmowę. Był taki moment, że oni wykupowali na przykład każde g---o które miało logo Nike lub Adidas
  • Odpowiedz