Wpis z mikrobloga

#kononowicz pragnę przeprosić Stanisława Kuchtyka za udostępnienie screena z jego fragmentem rozmowy gdzie był widoczny jego numer telefonu. Przepraszam za obelgi które wobec niego stosowałem podczas rozmów telefonicznych i glosowek . Absolutnie nie powinienem się tak do kogoś wyrażać tym bardziej że na codzien zachowuje standardy kultury. Przyznaje że moje zachowanie było naganne. Wszystkie informacje które przekazywałem od Mileny miały na wstępie dopisek od Mileny. Milenia nigdy nie miała dostępu do mojego konta ja przekazywałem informacje gdy miała bana . Wszystkie posty bez dopisku od Mileny to moja twórczość
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pastor_nowak: no, bo Ci ktoś w to uwierzy. Dotarło do Ciebie, jaką kompromitację zaliczyłeś. Wszystko poszło w neta i każdy już wie, że jesteś w tym samym gronie nietypowych co Farara i Szkolnik xD teraz pewnie srasz po gaciach, że Kuśtyk wiecej gęstego wrzuci, do tego zapewne dostałeś potężne joby od Milenki i próbujesz ograniczać straty. Tyle ze szczerych intencji tych przeprosin xD
  • Odpowiedz