Wpis z mikrobloga

@zenon_z_chorzowa1: Przecież sam mówił o przyjęciu mandatu to raz, policja potwierdziła jego ukaranie to dwa, trzy, Ikea chciała mu udostępnić monitoring, żeby mógł udowodnić swoją niewinność. Jest posłem i swoją osobą reprezentuje również mnie czy mi się to podoba czy nie i jeśli jest oskarżony o przestepstwo, którego nie popełnił, wypadałoby walczyć o swoją godność.
W innym wypadku nie jest godzien reprezentować Rzeczypospolitej.
A takie głupki jak ty bezrefleksyjnie go
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: z nas dwoje to właśnie ty jesteś pożytecznym idiotą, właśnie to robisz co trzeba, dostajesz sygnał i bez dowodów lecisz z widłami, a wszystkich w koło wyzywasz od głupków :D to jest tak zabawne że się w pale nie mieści.

możesz zakończyć ten spór tak samo jak berkowcz. pokaż ten mandat, paragon, cokolwiek co ma jakakolwiek wartość prawną. bez tego jesteś zwykłym chłopem z widłami i nie wmówisz mi
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: jeszcze raz powtórzę:
możesz i napisać 100 razy ze go bronie, choć to nie jest prawdą, ale w prostym umyśle prócz czarnego i białego nie ma innego koloru, wg ciebie nie można czekać na dowody, wg ciebie trzeba kogoś zabić , zniszczyć tylko dlatego że inny osiedlowy głupek coś powiedział.

bez dowodów, samosądy ci w głowie, to jest obrzydliwe.
  • Odpowiedz
  • 0
@walciak

@Emes91 mniej bystrzy nazywają złodzieja złodziejem? Przynajmniej nie nabieramy się na konfiarskie spiny o tym jak to dorosły chłop „zapomniał” skasować 9 artykułów xD ale trzeba być naiwniakiem żeby w to uwierzyć xD

Tak, jak się żyje samodzielnie, a nie na garnuszku mamy, to się robi czasem zakupy na kasie samoobsługowej i się wie, że zapominanie o skasowaniu czegoś jest czymś, co ludziom przytrafia się na porządku dziennym. Ja w ten
  • Odpowiedz
No i jest jeszcze kwestia posiadania więcej niż 70 IQ, by logicznie dojść do wniosku, że nie ma sensownego powodu, by sądzić, że nawet taki debil jak Berkowicz próbował ukraść patelnie za potężne 400 złotych, wiedząc, że wszędzie są kamery i ochroniarze xD.

@Emes91: niby czemu? przeciez to jest prawak
  • Odpowiedz
@walciak Bekowicz przyjął mandat, a mógł zrobić jak koledzy partyjni rafała - "ikea musibto sobie wpisać po stronoe straty, takie jest ryzyko zawodowe" xD
  • Odpowiedz