Wpis z mikrobloga

ale krecenie spinu ze jest zlodziejem, to jest doslownie aferka z pudelka.

@facebookzprzygody: W sensie, że złodzieje są spoko czy co?

A WIEM!!!
Jak Tusk wymyśli prawo, które się nie podoba prawakom to powie, że akurat miał słuchawki na uszach więc wszystko jest OK
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1 W przypadku większości ludzi miałbyś rację. Berkowicz jest politykiem, posłem nawet. W tym przypadku to on powinien udowodnić niewinność. To nie jest sprawa jakichś dętych oskarżeń o coś tam tylko konkret. Czerń i biel. I on jest w posiadaniu dowodu swojej niewinności. A najwyraźniej oczekuje przyjęcia jego gołosłownych wyjaśnień i zamierza przeczekać aż ludzie przestaną gadać.
  • Odpowiedz
ale krecenie spinu ze jest zlodziejem, to jest doslownie aferka z pudelka

@facebookzprzygody: a pokazal w koncu ten paragon, ze rzekomo na zakupach na kilkadziesiat tysiecy paru stow nie zauwazyl? i wyjasnil dlaczego zdecydowal sie oddac do sklepu rzeczy ktore totalnie w 100% mial zamiar kupic, po tym jak na miejsce zostala wezwana policja?

a no tak, to jest krecenie afery z pudelka, ale berkowicz wrzucajacy na sociale teksty, jakoby
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1 w jaki sposób jestem identyczny jak Berkowicz? Ja nie kradnę w ikea. Musisz być baaaaardzo naiwnym człowiekiem skoro wierzysz że zapłacił mandat za pomyłkę xD i że przypadkowo nie skasował 9 artykułów xD poza tym nikt mu nie broni pokazać paragonu, a jakoś tego nie zrobił
  • Odpowiedz
@facebookzprzygody: przyjął mandat to jedno, ale on oddał te skradzione przedmioty zamiast za nie zapłacić i z nimi wyjść. Przecież skoro chciał je kupić i za nie zapłacić to nie ma sensu. Ewidentnie tym się pogrzebał, że owszem chciał te przedmioty, ale tylko jakby się udało za darmo.
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: jesteś identyczny jak berkowicz. Fajne wyzwiska dla kogoś kto czeka na fakty. Jesteś pięknym przykładem dlaczego w Polsce jest tak źle. Właśnie przez twoją agresję do obcych ludzi. Dokładnie tak jak Berkowicz.

@siadaj_Kulson ok Berkowicz

@Ghalard niezależnie co robi pozwolisz że poczekam na jednoznaczne dowody? Czy muszę go nienawidzić i nazywać złodziejem tak jak pozostali wieśniacy we wsi?
  • Odpowiedz
Jest złodziejem i żadne fikołki tego nie zmienią. A tobie nie wstyd bronić pospolitego złodziejaszka?

@walciak:

Powinien zachowac sie jak sędzia Stuleja, ktory po zabraniu nie swoich pieniedzy po prostu sie nie przejmował.
  • Odpowiedz
@walciak: ty chłopie serio usprawiedliwiasz tym, że przyjął mandat jego kradzież EWIDENTNĄ??? XDDD logiki to nie masz za grosz + pięknie zakłamujesz rzeczywistość bredząc takie głupoty. to tak, jakbyś zajumał z castoramy np. wiertarke za 700 pln, ale wyszedł ze sklepu zapominając ją skasować, ale jesteś gitem, bo przyjąłeś mandat. XD serio masz takie myślenie, to gratuluję i nie widzę sukcesów z takim postrzeganiem rzeczywistości xD czyli se można kraść,
  • Odpowiedz
@walciak: Krótko po tej aferze inteligentniejsi od ciebie robili spina, że ktoś, kto nie potrafi obsłużyć kasy samoobsługowej, nie powinien rządzić krajem. Miało to o wiele więcej sensu, bo trzeba być debilem, by sądzić, że poseł na Sejm ryzykowałby całą polityczną karierę, świadomie kradnąc pod kamerami patelnie warte prawdopodobnie jakieś 2% jego miesięcznych zarobków xD. Ale widzę, że jednak postanowiliście dostosować swój przekaz pod tych mniej bystrych.
  • Odpowiedz
@Emes91 mniej bystrzy nazywają złodzieja złodziejem? Przynajmniej nie nabieramy się na konfiarskie spiny o tym jak to dorosły chłop „zapomniał” skasować 9 artykułów xD ale trzeba być naiwniakiem żeby w to uwierzyć xD
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: pokaż choć jedno miejsce gdzie Cię wyzywam, drogi berkowiczu. Sam udowodniłeś że jesteś jak on. Dodatkowo wyzywasz innych od głupków. Czego więcej potrzebujesz aby spojrzeć na swoje zachowanie z boku i zastanowić się?

To właśnie ty robisz podziały. Na głupszych i mądrych, a ja jestem neutralny. Nie dzielę tak jak nam media karzą.

Pokaż mi choć jeden fakt na którym się opierasz, np ten podpisany mandat. Pokaż choć jeden
  • Odpowiedz