Wpis z mikrobloga

@Kawa_z_cynamonem: to nie jest fakt. To jest coś co ci pasuje do narracji. Nie znasz faktów tylko p--------o z pudełka. Pokaż proszę wyrok sondy albo napisz prawnie kiedy ktoś jest złodziejem.

Żeby było jasne, Berkowicz to dla mnie hejter z X. Ale wszystkich co z igły robią widły po prostu normalni ludzie postrzegają jak berkowicza. Dla mnie jesteś taki sam jak on. Przekręcasz fakty aby ci pasowała narracja.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1 oczywiście że to jest fakt, Berkowicz przyjął mandat który dostał za kradzież. Jest złodziejem i żadne fikołki tego nie zmienią. A tobie nie wstyd bronić pospolitego złodziejaszka?
  • Odpowiedz
@walciak: @Kawa_z_cynamonem jesteście identyczni jak berkowicz. Dla was już go bronię, podkreślając że nie znam faktów i że to że zapłacisz mandat to nie oznacza że jesteś złodziejem. Macie po 14 lat że wymyślacie sobie znaczenie słów?

Mandat płaci się również za pomyłkę. Do momentu jak nie zobaczę paragonu nie będę miał zdania. Nie biegam z widłami jak wiesniaki za szrekiem. To rola berkowiczow.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: Gdyby to była pomyłka to mógłby odmówić przyjęcia mandatu i sprawę rozstrzygnąłby sąd. Zresztą nawet policjanci z pewnością oglądali monitoring ze zdarzenia i gwarantuje, ze na nim widać, kiedy ktoś popełnia pomyłkę, a kiedy zwyczajnie chce coś z-----c.
Nie odstapili od czynności, a on zamknął mordę i przyjął mandat. Ciekawe o czym to świadczy xD
Kasy w ikei też są skonstruowane tak, że ciężko pomylić się przy skanowaniu patelni
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1

@Ghalard: prawda, prawda jest też to że nie ma takiego obowiązku. Prawda jest to że z braku informacji zakładamy najgorsze bo go nie lubimy i część ludzi przypisze mu wszystko. Bardzo chciałbym zobaczyć paragon.

To napisz do Berkowicza, że chcesz zobaczyć paragon żeby go bronić przed wg Ciebie pomówieniami o spowodowanie wykroczenia kradzieży. A fakt, że zapłacił mandat właśnie oznacza, że się przyznał do tego wykroczenia. No czego
  • Odpowiedz
@Pokaczu: powiedz mi czy ty masz kłopoty z czytaniem czy jesteś berkowiczem?

Jeżeli ktoś tak jak ja nie osodza na podstawie pomówień, to znaczy że broni? Nikogo nie bronię, nie cierpię tego gościa. Jestem przeciwny twojemu wiejskiemu zachowaniu, że jak nie udowodnił że jest niewinny to jest winny. To jest dla mnie jakaś wiejska mentalność.

Nie raz zapłaciłem mandat żeby nie p---------c po sądach choć uważałem że policja nagięła fakty.
  • Odpowiedz
@siadaj_Kulson: uważaj co chcesz. Takie twoje prawo i mentalność wiejska. Ja tego przyjętego mandatu nie widziałem. Kary zapłaconej nie widziałem, nagrania monitoringu też nie.

Jeśli masz choć jedną z tych rzeczy to byłbym przeszczęśliwy aby to było jasne i czarno na białym że jest złodziejem. W innym wypadku, choć wszystko wskazuje że jest, nie mogę jednoznacznie tego ocenić.
  • Odpowiedz