Aktywne Wpisy

yam_yeti +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ibleedforyou +242
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 1000012252
PobierzŻeby było jasne, Berkowicz to dla mnie hejter z X. Ale wszystkich co z igły robią widły po prostu normalni ludzie postrzegają jak berkowicza. Dla mnie jesteś taki sam jak on. Przekręcasz fakty aby ci pasowała narracja.
Mandat płaci się również za pomyłkę. Do momentu jak nie zobaczę paragonu nie będę miał zdania. Nie biegam z widłami jak wiesniaki za szrekiem. To rola berkowiczow.
Nie odstapili od czynności, a on zamknął mordę i przyjął mandat. Ciekawe o czym to świadczy xD
Kasy w ikei też są skonstruowane tak, że ciężko pomylić się przy skanowaniu patelni
To napisz do Berkowicza, że chcesz zobaczyć paragon żeby go bronić przed wg Ciebie pomówieniami o spowodowanie wykroczenia kradzieży. A fakt, że zapłacił mandat właśnie oznacza, że się przyznał do tego wykroczenia. No czego
Jeżeli ktoś tak jak ja nie osodza na podstawie pomówień, to znaczy że broni? Nikogo nie bronię, nie cierpię tego gościa. Jestem przeciwny twojemu wiejskiemu zachowaniu, że jak nie udowodnił że jest niewinny to jest winny. To jest dla mnie jakaś wiejska mentalność.
Nie raz zapłaciłem mandat żeby nie p---------c po sądach choć uważałem że policja nagięła fakty.
Jeśli masz choć jedną z tych rzeczy to byłbym przeszczęśliwy aby to było jasne i czarno na białym że jest złodziejem. W innym wypadku, choć wszystko wskazuje że jest, nie mogę jednoznacznie tego ocenić.