Aktywne Wpisy

stndix +462
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +22
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

#marszniepodleglosci #polityka #nawrocki #polska #sejm #11listopada
źródło: temp_file4961035937914256464
Pobierzźródło: temp_file3582390725715443035
PobierzU batyra szaro, buro, zadymione wszystko i geby wygięte w pałąk.
źródło: temp_file8856139672955221913
Pobierz@rudy-gay: zdjęcie pod tytułem: nie wiem dlaczego większość Polaków wolało głosować na typa co latał po ustawkach i przejął mieszkanie po staruszku w "podejrzanych okolicznościach"
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kubanfs:
I co znieśli już podatek belki?
Na całe szczęście innowacyjny program kredytu 0% który upadł pod wpływem społeczeństwa wcale nie wywaliłby inflacji a wiec i podrożył kredytów dla każdego co nie łapał się na
źródło: 1000062274
Pobierz@kubanfs: no poszedł i póki co cześć debilnych pomysłów koalicji rządzącej blokuje. W tej właśnie chwili ma obniżać podatki? A co on, królem jest? XD
Nie, ale za to wprowadzone zostały zmiany w vacie w niektórych segmentach, obniżając go. Zmieniono przepisy dotyczące podatków i zostaje znacznie więcej kasy w budżetach samorządów, coś co pis zaorał by móc samemu decydować kto dostanie kasę w nowym wale. Dzięki czemu nagle znajdują się pieniądze na inwestycje lokalne, coś co wpływa na ciebie znacznie bardziej niż górne przepychanki o awanse wojskowe. Zaakceptowali
@XanderPLXE: Ale to było jest i będzie do przewidzenia w każdych kolejnych wyborach w tym kraju przez kolejne 20-30 lat. Problem w tym że politycy strony demokratycznej chyba nie bardzo rozumieją ten ciąg przyczynowo skutkowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)