Aktywne Wpisy

akNe +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
lenovo99 +6
Jaka gra na początek przygody z planszówkami? Coś do 100 zł żeby było od 2 do 4 osób.
#grybezpradu #gryplanszowe
#grybezpradu #gryplanszowe

Ktoś przedwczoraj w nocy wystawił swoje podwórko (444m2) na sprzedaż w Warszawie (Rembertów) za 450k.
Wiecie, kiedy się sprzedało?
Ano następnego dnia rano xD
Wiem, bo byłem drugi w kolejce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
@Arivederczi: wg. starych danych tak. Wg. najnowszych różnie może być. Jest też przewidywany spadek o 90k w 20 lat. Przy "neutralnym" jest to przyrost 50k w 20 lat. Chyba, że przyrost 50k ludzi w 20 lat czyli rocznie 2,5k. Należy uważać za sukces. Dla tylu ludzi wybudują mieszkań w 1,5-2 lata.
Wg. mnie dużo ludzi tu nie przyjedzie bo zarobki w innych regionach mocno
Ale samochodem śmigasz tylko w weekendy i nocą
Jedyny minus że ciasno tam bardzo, ale to działka w stylu miejskim więc wielkie ogródki odpadają (i dobrze, mam 1000m^2 i to tylko zbędny trawnik).
źródło: 1000016860
Pobierz@Reanef: Mało osób na to idzie. No i mało które podwórko można tak ładnie podzielić jak to z ogłoszenia. Oni wydzielili idealny kwadrat z wjazdem z ulicy, bez żadnych gównianych służebności. Do tego rozmiar dość duży by postawic większość domów 120-150m^2 oraz prawie wszystkie media.
https://www.morizon.pl/oferta/sprzedaz-dzialka-warszawa-wawer-503m2-mzn2046520561/photo
To ma w zasadzie same wady i nie dałbym za to nawet
Przeglądając nowe mieszkania w Warszawie, to za 4 pokoje 80-100 metrów cena zbliża sie do 2 milionow.
W tej cenie to zastanawiałbym się nad domem - tylko jak ja patrze na otodom, to działki w okolicy Zacisza (ale wcale nie bezpośrednio przy metrze, tylko po drugiej stronie Radzymińskiej) wystawione sa po 2k zl/metr i tak wiszą od roku albo i wiecej. To wychodzi 2 miliony za samą działkę -
No ale tutaj była okazja życia i niestety nie zdążyłem xD
Ale pewnie jak na następną okazję będę pierwszy to właściciel zrobi casting albo licytacje. Już tak miałem.
Może i nie kupi, ale najstarsza polska mysl to nie "nieruchy w gore", tylko "ziemia jesc nie woła". Mogą kisić ta działkę aż sie znajdzie iakis desperat. Ogólnie z tego co ja patrze to ciezko znaleźć cos nawet w okolicach 1000 zl/metr, nawet przy dużych (1000-2000 metrow) działkach