Aktywne Wpisy

bArrek +140
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +45
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

@kfpwa: a kim ty jesteś, żeby decydować o tym, kto łaskawie może mieć miejsce w przestrzeni publicznej, a kto nie?
@NathirMajster Byłem kiedyś i to za dwa razy nawet. Raz z ciekawości, a drugi dla towarzystwa. W obu przypadkach byłem zniesmaczony agresją, która wylewała się z wielu uczestników.
Dygresja: Kiedy poszłam na siatkówkę, była pełna hala. Przez cały mecz był bardziej czy mniej zorganizowany doping, było buczenie jak drużyna gości robiła serwis. Przez cały mecz było zero pijanych ludzi, zero wulgaryzmów, innych niż w prywatnych rozmowach ludzi, zero polityki.
Kiedy poszłam na piłkę nożną, był pełen stadion.Co kilkanaście minut były okrzyki typu jazda z k-----i, zero litości połacie tym k----m kości, zawsze i wszędzie policja j----a będzie. Były
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście teraz przesadzam i hiperbolizuje, też rozumiem że szkodliwość kilku tysięcy chłystków z racami, co trzyma jako zakładników
@NathirMajster: Ten marsz z jednością nie ma akurat wiele wspólnego.