Wpis z mikrobloga

#marszniepodleglosci a tak na dobrą sprawę to co wam ten marsz przeszkadza ? Oglądam sobie na Wp transmisje i jest elegancko. Ludzie sobie śmigają z dziećmi i wszędzie jest biało-czerwone. Jak mój mały dorośnie to też z chęcią pojadę pokazać mu taka jedność narodowa
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 58
spęd ludzi którzy nie powinni mieć miejsca w przestrzeni publicznej

@kfpwa: a kim ty jesteś, żeby decydować o tym, kto łaskawie może mieć miejsce w przestrzeni publicznej, a kto nie?
  • Odpowiedz
  • 9
a tak na dobrą sprawę to co wam ten marsz przeszkadza ? Oglądam sobie na Wp transmisje i jest elegancko. Ludzie sobie śmigają z dziećmi i wszędzie jest biało-czerwone. Jak mój mały dorośnie to też z chęcią pojadę pokazać mu taka jedność narodowa

@NathirMajster Byłem kiedyś i to za dwa razy nawet. Raz z ciekawości, a drugi dla towarzystwa. W obu przypadkach byłem zniesmaczony agresją, która wylewała się z wielu uczestników.
  • Odpowiedz
  • 12
@NathirMajster
Dygresja: Kiedy poszłam na siatkówkę, była pełna hala. Przez cały mecz był bardziej czy mniej zorganizowany doping, było buczenie jak drużyna gości robiła serwis. Przez cały mecz było zero pijanych ludzi, zero wulgaryzmów, innych niż w prywatnych rozmowach ludzi, zero polityki.

Kiedy poszłam na piłkę nożną, był pełen stadion.Co kilkanaście minut były okrzyki typu jazda z k-----i, zero litości połacie tym k----m kości, zawsze i wszędzie policja j----a będzie. Były
  • Odpowiedz
@BenAli A ja się z Tobą nie zgadzam. Tworzy to bardzo niebezpieczny precedens. Skoro niech mają z stworzyszenia, skoro wyraźnie nie panują, to niech mają też bojówki kibicowskie, co się tłuką gdzieś po lasach? W końcu też budują je od zera. A może niech też ma Pruszków czy Wołomin. Też budowali od zera.

Oczywiście teraz przesadzam i hiperbolizuje, też rozumiem że szkodliwość kilku tysięcy chłystków z racami, co trzyma jako zakładników
  • Odpowiedz