Wpis z mikrobloga

Jestem właśnie na marszu niepodległości, zorganizowanym przez narodowców/faszystów, mam na telefonie zainstalowaną aplikację gejowską Grindr, widzę w aplikacji, że sporo ludzi jest ode mnie oddalonych o zaledwie kilkadziesiąt metrów, o co chodzi?? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#marszniepodleglosci #warszawa
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TrexTeR kiedys mnie kolezanka poznala z jej znajomym-dragqueen, niezbyt ciekawa dla mnie osoba, ale momentami zabawne rzeczy opowiadal. Wiele razy jak sie umawial na randke, to przychodzil jakis dresik z patriotycznymi pioseneczkami na glosniku ( jak to 20-latki). Co jakiś czas wychodzą przypadki ultraprawicowcow kryptogejow, pewnie istnieje na to jakas nazwa, ale nie kojarze
  • Odpowiedz
@TrexTeR: Przecież lewackie i LPG środowisko, to największa zbieranina faszystów, więc dlaczego to cię dziwi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no i może to podobni do ciebie chodzą i czekają aż coś się wydarzy żeby pokazać, że tam sami faszole rasiści płąskoziemcy konfedopissowcy tam som xD
  • Odpowiedz
@TrexTeR:

HAHAHA CZAISZ PEDALSTWO JEST TOTALNIE NORMALNE, DLATEGO WYZYWAMY INNYCH TAK JAKBY JEDNAK NIE BYŁO.

Urocze. Szanuje i wspieram wyzywanie ludzi od pedałów.
Precz z normalizacjá zboczeń.
  • Odpowiedz
przecież wielcy Polacy patrioci brzydzą się TFU ped...twem

@Njal:

to tak samo jak lewacy brzyda sie stereotypami, uprzedzeniami i nienawiścią, a potem wchodzisz na mikroblog i nijakość w stronę prawicy od góry do
  • Odpowiedz