Aktywne Wpisy

ly000 +79
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +282
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Na Disney+ pojawiło się kilka nowości, w tym dwuczęściowy dokument Ogień i Woda: Za kulisami filmów Avatar, który zabiera widzów za kulisy pracy Jamesa Camerona nad jedną z największych franczyz w historii kina. Wśród premier znalazł się także thriller The Manipulated oraz pierwszy odcinek muzycznego serialu Seventeen: Our Chapter.
Zaktualizowano również popularne tytuły, w tym Genialną Morgan, The Kardashians oraz animowaną współpracę Fortnite x The Simpsons: Apocalypse D’Oh!.
https://upflix.pl/aktualnosci/aktualizacja-oferty-disney-polska-2025-11-11?utm_source=wykop.pl
#upflixdisney <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#disney #disneypl #upflix #avatar #thesimpsons #genialnamorgan #themanipulated
źródło: fortnite-x-the-simpsons-apocalypse-doh_1
Pobierz