Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

#11listopada #swietoniepodleglosci #bekazpisu #polityka
źródło: temp_file1067682937186484329
Pobierzod dobrych 3 miesięcy jak przewijam rolki na insta to są tysiące shotów jak nawrocki krzyczy do żółnierzy a pod każdą rolką 1000 komentarzy jak się do tego spuszczają
przypomina to przemowy hitlera i nsdap w 1935
Klasyka
źródło: image
Pobierz@MikiGRU
To nie jest pochwała, tylko gangbang w wykonaniu całej prawicy, która spuszcza się nad tym że kibol ryknął.
@Trollex: wystarczyły tylko media społecznościowe i mamy lata 30ste a jeśli chodzi o inteligencje to przeciętny polak jest głupszy niż w 1920r, nawet dzieci na wsiach które miasta nigdy nie widziały były wtedy mądrzejsze niż dzisiejsze pokolenie seb
[zdjecie nie powiązane]
źródło: image
Pobierz@rybazryzem85: Za pierwszego dudy było to samo. Wykop nawet bardziej. Mój prezydent, jak on defiladę odbiera, jaki mąż stanu.
@MikiGRU
Jestem jak najbardziej normalny, jak i też to że określenie którego użyłem, w pełni oddaje to jakim środowiskiem jest polska prawica.
Im głupszy populizm z ust batyra, tym chętniej go popierają, nie zdając sobie sprawy z tego że sam batyr ma z nich bekę(jak i cały PiS).
PiS już dawno skumał że im głupszy elektorat, tym łatwiej nim
źródło: obraz
PobierzWeź ty się w łeb walnij, bo ci neurony zarosły pleśnią i nienawiścią i coś nie styka. Naczelny zwierzchnik sił zbrojnych, wg obowiązującego prawa i dlugoletniej tradycji, w końcu nie jest pośmiewiskiem gdy staje przed wojskiem i ten go od hitlerow wyzywa xD
@broczapa: ale hitler jako kanclerz też według prawa był wtedy zwierzchnikiem itp.
więc w czym masz problem?