Wpis z mikrobloga

#polityka a mnie piecze xd pospolity chuligan uczestniczy wlasnie w uroczystej odprawie przed Grobem Nieznanego Żołnierza, a wojskowi mu salutują
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@FoliarzBombelkowy puknij się w głowe jeszcze raz xD poki co Batyr wytoczyl sprawę sądową i nie udowodnił nic. W państwie prawa to sądy decydują o winie a nie posłowie czy ministrowie. Wiem, że inne standardy są Ci bliskie ale musisz się pogodzić ze stanem faktycznym.

Poza tym pragnę przypomnieć, że sam Nawrocki publicznie przyznał, że ma w swojej przeszłości epizod gdy czynnie dawał pokaz tego, jakim jest troglodytą i patusem. Inaczej
  • Odpowiedz
  • 0
@henry-jest a pieką Cię Bąkiewicz czy Matecki? Znajdź mi jakiś mój wpis gdzie broniłem Sterczewskiego albo kazałem zwozić migrantów.

Jeśli dla Ciebie wystarczającym powodem do głosowania na Nawrockiego bylo to by innych piekło to z Tym krajem jest naprawdę źle.
  • Odpowiedz
@szychun:

powodem do głosowania na niego było to że nie jest marionetką globalistów i lewakiem jak Trzasko.
Nawrocki wychował się na blokowisku, ale potem zdobył wykształcenie, zrobił karierę, dbał o politykę historyczną w IPN i dobrze sobie radzi na scenie politycznej i miedzynarodowej. Żałośni jesteście, ze wyciągacie mu młodość, jakby wasi byli lepsi. Donek też był chuliganem i brał udział w ustawkach. Sam wspominał. No ale o tym mądrzejsze nie
  • Odpowiedz
  • 0
@henry-jest tak, tak. Rozgrzeszmy Nawrockiego bo był młody i mogło mu sie zdarzyć latac po lasach i dawać w ryja, wozić prostytutki, miec znajomości z przestępcami, zajumać kawalerkę etc. Przecież był młody. I z blokowiska. Super CV. Tusk był takim samym chuliganem? To czemu kibole Lechii odmawiają mu związku z ich klubem? I chyba musiałby być protoplastą kibolstwa bo w Polsce w latach 70/80 zorganizowanych grup kibolskich nie było. No cbyba,
  • Odpowiedz