Aktywne Wpisy
skeeto666 +25

fervi +390
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

#antykapitalizm #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
źródło: aed578c7e6674e8a8a4489e247a0e3af6a8057e69d22f89ab267ff31efe749f4
PobierzA potem zdziwenie, że nie ma dzieci. Jak do tego doszło - nie wiem.
źródło: oferta m
PobierzRozumiem, że tyle co w Londynie. Akurat gardzę konfedepisem.
Pretensje miejcie do tych, co podnoszą minimalna zeby usredniac pensje
@Kotlet_z_Chabowy: Nie chodzi o winę konkretnej jednostki a całą narrację. Ta oferta odzwierciedla całą kapitalistyczną narrację. Z-------l za psi grosz na śmieciowej umowie, nadgodziny, rozwój itd. Z UZ o kredycie oczywiście można zapomnieć (z taką pensją to de facto też), więc zostaje czysznojad.
A potem płacz, że ludzie nie robią dzieci. A nie robią, bo dostosowali się do systemu,
Jaka jest rynkowa stawka dla takich osób? A nawet gdyby była taka niska to może wystarczy nie wysyłać CV? przynajmniej zarobki są podane i widełki bardzo wąskie.
Moim zdaniem tak właśnie wygląda peak wolnego rynku pracy.
Z tej oferty jasno wynika, że nie tylko montujesz, ale tworzysz też materiały graficzne i tworzysz materiały promocyjne, a więc można się pewnie domyślić, że dojdą kolejne zawody jak scenarzysta i
@TheKirghizLight: @kamil-tumuletz Przecież to nie ma niczego wspólnego z liczbą urodzeń. Kiedyś ludzie z----------i w fabrykach smrodu i dzieci się rodziło dużo, a teraz klikają w komputery i rodzi się mało.
Po prostu w tych czasach nie ma żadnego pożytku z dzieci. Podziękujcie komunistycznemu systemowi emerytalnemu.
Jeżeli ludzie nie mają z czegoś zysku to bardzo niechętnie to robią,