Wpis z mikrobloga

@Latarenko: PiSowcy śmieją się z "bonjour", bo jak czegoś nie rozumieją w obcym języku, to wolą to wyśmiać niż przyznać się do własnych kompleksów i braków wiedzy. ( ͡º ͜ʖ͡º) Zdecydowanie lepszym wyborem na stanowisku reprezentacyjnym całego kraju jest osoba, która piastując uprzednio stanowisko prezesa IPN nie potrafi wydukać dwóch zdań po angielsku. W byle jakiej pierwszej lepszej pracy wymagana jest znajomość języka angielskiego na
  • Odpowiedz
@epicko Mylisz się, jedynie wskazuje na to jak niektórzy mają niskie standardy żeby z czegoś tak nic nie znaczącego jak powiedzenie głośno "czołem żołnierze" robić sensacje jakby osiągnęło się niebywały sukces.
  • Odpowiedz
Wykopki gdy czaskoski mówi"bonjour":

@Latarenko: Bez urazy, ale jedyne kto się spuszcza nad tym słynnym "Bonjur" to wyborcy PiS-u i Konfederacji. Cała reszta ma ubaw jak silne trzeba mieć kompleksy, żeby znajomość języków obcych oraz dobre wykształcenie uważać za minus u kandydata.

Samego Trzaskowskiego można nie lubić za wiele rzeczy i wiele można mu zarzucić. Natomiast wyśmiewanie go akurat za dobrą znajomość języków obcych przy jednoczesnym zachwycie z banalnych rzeczy
  • Odpowiedz
@Latarenko: Bez urazy, ale jedyne kto się spuszcza nad tym słynnym "Bonjur" to wyborcy PiS-u i Konfederacji. Cała reszta ma ubaw jak silne trzeba mieć kompleksy, żeby znajomość języków obcych oraz dobre wykształcenie uważać za minus u kandydata.

@polakpatriota2137: Przestań wymyślać durnoty i udawać, ze tak nie jest.

90% komentarzy po przegranej czaskoskiego to było "ojojoj a moglismy miec przystojnego prezydenta znającego języki"
"a czaskoski
  • Odpowiedz
Peowska propaganda jak zwykle atakowała ad personum i podkreślała jaki to będzie wstyd, że kandydat Nawrocki nie zna języków.

@CarrighanN: Bo jest wstydem fakt, że najwyższy urzędnik państwowy duka po angielsku gorzej niż przeciętny uczeń II klasy liceum. W byle korpo na stanowisko juniora wymaga się znajomości B2 w przypadku angielskiego. Tak więc jeśli chodzi o kandydata na Prezydenta dobra znajomość angielskiego nie powinna być uważana za zaletę, ale za
  • Odpowiedz
@polakpatriota2137: Jest cała masa ludzi dla których sprawy gospodarcze,

Maksymalnie 5%

Są znacznie ważniejsze od tego czy ktoś donośnie krzyczy hasła patriotyczne. Czy też może wyraża solidarność z 56 albo 90
  • Odpowiedz
@polakpatriota2137: To ja tej aluzji z czołem żołnierze nie znałem, nie śledzę tego aż tak dokładnie.

Znajomość angielskiego owszem to bardzo ważna zaleta i na takim stanowisku powinna być na dobrym poziomie, są też inne języki ale no Nawrocki chyba zadneyk nie włada płynnie.
Ja bardziej miałem aluzje do tego, że przekuto to jako główną zaletą Trzaska i pół kampanii jechali na tym, zapominając, że to chyba akurat trochę mniej
  • Odpowiedz