dziwię się za to że widz buddy miał 2 lata na jego utrzymanie ale mało jeździ, sam koszt AC jest kosmiczny dziwnie się trochę czuję mając auto szybsze na podwórku niż każde z loterii buddy a dałem tylko 110k i nie jest nawet sportowe xd
@Paulczar: Serio RS6 tak spadło z ceny? Myślałem, że cena będzie lepiej się utrzymywać. 5 lat temu kiedy rozglądałem się za sportowym autem to przeglądałem tS6 których było mało i RS6 (Te drugie z czystej ciekawości, bo było po za budżetem). Wziąłem S5 za około 300k, a teraz wystarczy dołożyć 200 i jest RS6. A tak swoją drogą, to auta które chyba najmocniej straciły na wartości, to M8 CS, kiedyś
@ElementalX7: mnie dziwą te maga spadki najwyższych wersji jak teoretycznie nie pojawiła się jakaś konkurencja u producentów dla tych aut czy zrobili jakieś super lifty i więcej mocy, praktycznie od 4 lat klepią to samo a z tego silnika audi 4.0 to powstaje wiele samochodów i kwestia mapy i oprzyrządowania, oni w ogóle go ponoć na montowni VW składają tego 4.0
Cena aktualnie 550k zł, na trzecim zdjęciu w ogłoszeniu jest screenshot z aplikacji OtoMoto a na nim 529k zł. Pewnie nie było zainteresowania więc podniósł cenę ( ͡°͜ʖ͡°)
Kto chętny? Bo jak napisał sprzedający - czas sprzedaży ograniczony!
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-rs6-ID6HKFUh.html
dziwię się za to że widz buddy miał 2 lata na jego utrzymanie ale mało jeździ, sam koszt AC jest kosmiczny
dziwnie się trochę czuję mając auto szybsze na podwórku niż każde z loterii buddy a dałem tylko 110k i nie jest nawet sportowe xd
Komentarz usunięty przez autora