Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

qciek +1
#gry Dobra, każdy swój wysryw. Tu wrzuca, wrzucę i ja. 3 gry na "S", których nikt już nie pamięta:
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?

Jako fajnopolak wprowadziłbym jeszcze taki zamordyzm w przypadku śmiecenia.
A także oddawania moczu na budynki, beton czy chodnik.
I oczywiście najważniejsza sprawa. 3 miesiące więzienia, za każdy dzień bez odmawiania modlitwy do Donalda Tuska.
@RobieZdrowaZupke: niby tak, ale przytoczę CI pewien przykład z życia wzięty.
W pewnym mieście biegnie sobie estakada ;) na której obowiązuje ograniczenie do 70 na praktycznie całym jej odcinku. Policja lubiła sobie stać na zjazdach/wjazdach bo
@Pietter: Prawidłowo.
Po pierwsze, wsadzanie kogoś do więzienia tylko dlatego, że stanowi potencjalne zagrożenie, jest niezgodne z konstytucją. Ale tuskowcy chcą karać za myślozbrodnie, więc wcale mnie to nie dziwi.
Po drugie, bierzesz pod uwagę wyłącznie skrajne scenariusze, gdzie ktoś ginie, gdzie idiota wyprzedza przy dużym ruchu itp. Całkowicie pomijasz takie przypadki, jak te opisane przez Piettera oraz podobne, których jest najwięcej. Serio chciałbyś wsadzać do więzienia każdego kto np. pojedzie te 60
@Pietter: Srogiką. Masz jeszcze sąd, dzbanie, tam sobie możesz mówić o ciężarówkach.
@kamil-tika: Weźcie sobie zorganizujcie takiego odwróconego Konfiturę i nachodźcie urzędy z pytaniami dlaczego w tym miejscu jest ograniczenie 30km/h.
@RobieZdrowaZupke: Że 180 na ekspresówce, albo jak się mu za kręcą koła pod Lidlem?
Jest potrzebny bat na piratów drogowych, ale ta propozycja to jakiś