Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +65
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Sutener Karol Nawrocki oczekuje przeprosin od szefów służb specjalnych za odmowę spotkania.
Zdaniem prezydenta to wydarzenie bezprecedensowe - pierwszy taki przypadek po 1989 r.
A jak nie to co? Solówa za garażami?
#polityka #nawrocki #rzad #bekazlewactwa #bekazpisu #prezydent
źródło: image
PobierzAle to nawet dobrze bo jeśli będzie przedłużał podpisanie nominacji w nieskończoność to tylko straci w oczach żołnierzy i służb
Komentarz usunięty przez moderatora
Ten człowiek nigdy nie powinien być w miejscu, w jakim jest.
@12lat25cm: Z kontekstu dość jasno wynika że to szefowie służb mają go przepraszać za to że (rzekomo) posłuchali Tuska i się z nim nie spotkali. Od premiera żadnych przeprosin by nie wyegzekwował, natomiast wie że naciskając bezpośrednio na służby może wywołać efekt mrożący a w następstwie podziały - o takiej strategii wspominał Antoni Dudek w jednym ze swoich podcastów.
Jak nie, to RYKNIE POWTARZAM R Y K N I E ŻOOOOŁEM ŻĄMNJEEEEERZEEEEEEE AAAAAAAEEEEAAAAAA UUUGAAAA BUUUUGAAAAA
XdddddDdDddDDdDddddd
„Nie podziękowałeś za b--ń! Podziękuj za Brońki!”.
Tymczasem Nawrocki czuje się jakby został królem, jakby rządził Polską a on jest tylko prezydentem, najmniej istotną z tych wyższych funkcji w kraju.
Jest tak istotny, że większość jego uprawnień sejm może pominąć, jak rzuci wetem to trzeba po prostu trochę więcej głosów zebrać i weto