Aktywne Wpisy
Rozdeptany_Jez +331
23.02.2022
Ropa brent 99$
Dolar 4,14 PLN
Średnia cena litra benzyny 5,41 zł
23.11.2025
Ropa brent 99$
Dolar 4,14 PLN
Średnia cena litra benzyny 5,41 zł
23.11.2025

belkoot +748
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Są słynne boomerskie powiedzonka że żona ma zawsze rację, nie kłóć się, „możesz mieć rację albo spokój”. Nawet gdy wrzucałem swoje kłótnie do chata gpt xD to owszem, on powiedział która strona jest logiczna a która emocjonalna, tylko że nawet on potwierdził że mam skleić żeńskie organellum, słuchać i nie pyskować. Więc jak sobie z tym radzicie?
Bo generalnie gdy słyszę oskarżycielski słowotok pod moim adresem, który w połowie składa się z bzdur a w drugiej połowie z… bzdur xD to logiczne jest ze chcę wyprostować. Starałem się zgodnie z poradami z internetu zastosować to i.. tak awantur było mniej, ale po tym zabiegu straciłem ochotę na drugą osobę.
Jak sobie z tym radzicie? Jak ogarnąć to uczucie bezsensu i poniżenia wynikające z tego, że umyślnie przytakujesz małpie z brzytwą, żeby cię nie pocięła. Czy bycie z kobietą zawsze oznacza plucie sobie do ryja i uwłaczanie własnej godności? Czy to musi przypominać falę w wojsku, gdzie starszy stopniem mnie poniża a moim zadaniem jest potulnie to znosić i nie drgnąć?
Tak wiem wiem „ty jesteś w sądzie, ty nie masz wygrać rozprawy, ty masz dać jej do zrozumienia że rozumiesz jej uczucia” - a co z moim uczuciem bycia jak kundel, bo wiadomo że rasowy Golden Retriever stoi wyżej.
Tak wiem jestem beciakiem i raczej taka będzie moja rola w przyszłości jeśli się jeszcze zdecyduję, co polecacie poza waleniem konia? #pytaniedoeksperta #rozowepaski #logikarozowychpaskow
na pewno są takie, ktore zdają sobie sprawę kiedy przeginają i potrafią się wycofać
chociaż jeszcze chyba takiej nie spotkałem :)
ale wracając - jeżeli musisz się zmuszać do wysłuchiwania czegoś o czym wiesz że to bzdury i na dodatek przegięte w celu ponżenia ciebie, to znak że trafiłeś na niewłaściwą osobę
Ps. mówię serio.
Przez 15 lat związku nie spotkałem się z czymś takim jak:
@konska-stulejka: Nic tam nie musisz dawać do zrozumienia, po prostu rób swoje i wywalone j---a nie daj się wciągnąć w jakieś głupie przepychanki. Ucinaj gadke jak za bardzo odlatuje.
jak znalazłeś jedną babę, to znajdziesz i drugą. a nawet jeżeli jakimś cudem nie, to życie samemu jest całkiem wporzo. przynajmniej nie przeora ci tak psychy, jak wieczne bycie oskarżanym. w końcu się przyzwyczaisz i wejdziesz w tryb wegetacji, że żadnej radości z życia czy ze związku już nie będziesz
@konska-stulejka: poszukaj sobie kogoś normalnego, serio istnieją takie kobiety które pomiędzy uszami mają mózg a nie pustkę
@konska-stulejka: rozwiodłem się, poczytałem na temat relacji damsko-męskich, jestem szczęśliwy
Jak nowej partnerce styki lekko zwarły i coś chciała się kłócić to pokazalem drzwi z informacją, że za 2h ma jej nie być. Szybko wróciła do normalności i już nie odwaliła głupoty.
Masz być dobrym partnerem, ale ona nie moze miec pewnosci, ze Ciebie uwiązała - stąd tak bardzo kobiety zmieniają sie
@konska-stulejka: jak baba robi jazdy,
To podchodzisz ściągasz majtki i ja ruchasz, kilka razy powie że jesteś p------y