Wpis z mikrobloga

#kiszak Aż człowiek sobie lata gimnazjalne przypomniał, gdy mówiło się w strachu przed negatywną oceną rówieśników że jest się poważnym graczem grającym w poważne gry. A potem się dorosło i już grało się w to co przynosiło radość.
I właśnie mnie naszła ochota na Lost Levels, ale zastanawiam się czy dla lepszej wczutki nie zamówić Mario All Stars na SNES z Ebaya, bo widzę że do stówy by się zmieścił cenowo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Knagologia - #kiszak Aż człowiek sobie lata gimnazjalne przypomniał, gdy mówiło się w...

źródło: temp_file878739087928297316

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@totem_lesnych_ludzi Tu też sprawa związana z młodym wiekiem, ja sam jakieś 15-20 lat temu myślałem o sobie że jestem specjalistą od wszystkiego i tylko edukowałem "każuali", ale zazwyczaj z tego się wyrasta. Gorzej jak się jest po trzydziestce i oznak wyrośnięcia nie widać xD
  • Odpowiedz
mam dziwne wrażenie, że chłopu się wydaje, że nie jest w oczach ludzi niezainteresowanych grami na tym samym poziomie ze swoimi "poważnymi grami" co goście, którzy pykają najwyżej w Fife i Lige albo nerdy co łoją 20 lat bez przerwy w WoWa.

@totem_lesnych_ludzi: Przecież dokładnie to się u nich przejawia nawet to mówienie, że opinia to argument kiszakowców kiedy się z kimś kłócą i umniejszanie ludziom bo ktoś gra w
  • Odpowiedz
@Knagologia: o boże moja siostra teraz przeżywa taki okres, bo oświecone koleżanki z discorda ją uświadamiają i teraz p------i w domu, że takiego terminu jak asperger już nie wolno używać TyLkO SpEkTruM a tymczasem nawet moja psycholog miała w to w------e, bo po zmianie SpEktRum brzmi niekonkretnie
@Cztero0404 w oczach bab wszyscy bez wyjątku, ludolodzy czy nie, jesteśmy nerdami xd
  • Odpowiedz
  • 1
@totem_lesnych_ludzi Jak już jesteśmy w temacie to ja też skonsultowałem jakiś czas temu swoje dolegliwości z psycholożką, bo z jednej strony słyszałem sugestie że mam ADHD a z drugiej spektrum, usłyszałem że c---a tam mam bo teraz jest moda na jakieś stawiane samym sobie pseudodiagnozy. Trochę byłem w szoku że takie słowa usłyszałem, ale ostatecznie miała rację bo okazało się że wszystko szło z niedoczynności tarczycy xD
  • Odpowiedz
@Knagologia: o widzisz mi testy tarczycy zlecił psychiatra i miałem ok a żeby sie okazało, żem sperg to dopiero musiałem rozwiązać test na 567 pytań (MMPI-2, robiłem go 3h) i czekać 3 tygodnie na interpretacje wyniku + zestawienie tego z wnioskami z pierwszych 4 rozmów z psychologiem xd
  • Odpowiedz
@Knagologia: bekowa sytuacja fest bo zacząłem pierwszą wizyte od mówienia, że mam bardzo krótki okres skupienia uwagi a ta psycholog zdążyła sobie coś poczytać jak przyszedłem, potem poszła na zakupy, zawiozła gdzieś kaszojada, wraca do gabinetu a ja dalej siedze i zakreślam te kółeczka na arkuszu xd
  • Odpowiedz