Aktywne Wpisy
Wilk__95 +47
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mircy pomóżcie.
Szukam kolekcji/linii białego montażu, która posiada włączniki smart i zwykłe. Chodzi o to, że nie wszędzie będzie potrzebny włącznik smart, a wszystkie chciałbym mieć takie same. Wiem, że Aquara może działać jako zwykły włącznik, ale 200zł za jeden to trochę za dużo. Jak to rozwiązać? Zwykłe włączniki + sterowniki smart dopuszkowe? W niektórych miejscach mam puszki kieszonkowe więc nie będzie problemu, żeby tam trochę upchać. Jak to u Was wygląda?
@Hajo86: Tak.
@Hajo86: To tym bardziej bo zaraz się okaże że jednak będzie potrzebny i po prostu dodasz dopuszkowy.
Simon korzysta z Bleboxa i HA z Bleboxem potrafi gadać lokalnie ale upewnij się że nie jest to jakoś blokowane i czy na 100
@dran2 @ooooooooo
Szukam czegoś co mógłbym trzymać w moim domu. WiFi byłoby ok, bo planuję 2-3 AP, a mam dom wolnostojący, więc sąsiedzi nie będą mi siać. Nie powinno być problemu ze sterownikami dopuszkowymi, więc posłucham się i skorzystam z nich. Ale nie powiem design Aquara Z1 wpadł mi w oko i nawet gdyby to nie było smart a tylko klasyczne to bym wziął :D