Aktywne Wpisy

chudykbr +264
źródło: temp_file3291322690648614519
Pobierz
enten +49
Po co ludziom praca w której spędzasz całe dnie od rana do wieczora i po pracy nie zostaje czasu na normalne życie?
To jest jakiś sposób ucieczki od problemów w normalnym życiu?
#nieruchomosci #mentzen #praca #pracbaza #korposwiat #polska
To jest jakiś sposób ucieczki od problemów w normalnym życiu?
#nieruchomosci #mentzen #praca #pracbaza #korposwiat #polska
źródło: 576526842_1352092049807494_5559341583576261898_n (1)
Pobierz

![Najdroższy rozwód w historii. Tyle Brytyjczyków kosztował Brexit [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1778c83b5aafbe42d7efc6b38e3aa250c0503b1be4805bf42ae4c844def24512,q80.jpg)
To, co mnie bawi w Hrabim Ziemniuli, to jego podejście do serii Fallout. Typ rozpływa się nad tym, jakie to pierwsze Fallouty są świetne, a potem gloryfikuje Fallouta 3, który jest uznawany przez fanów serii za totalnego slopa. Kaszakowi przeszkadzają tematy polityczne w Falloucie: New Vegas, ale to, że nie da się zabić ważnych NPC-ów w Falloucie 3, już nie, xD
Nasz wielki, obiektywny ludolog i znawca RPG-ów nawet nie potrafi zauważyć, że fabuła Fallouta 3 to żałosny zlepek głównych wątków z poprzednich odsłon tj. GECK oraz problemy z brakiem wody pitnej. No ale kto by się przejmował fabułą w RPG-u?
Vlad Pyrownik ma też potężny problem z zauważeniem jego ulubionego dysonansu ludonarracyjnego. Bethesda tak bardzo spłyciła świat przedstawiony, mechaniki oraz wybory, że cała gra wypada komicznie. No ale ważne, że mogę eksplorować pusty świat i strzelać w głowy w VATS-ie a nie muszę przejmować się polityką.
Czy to jest ten starający się oceniać gry obiektywnie Ludolog?
źródło: Fallout
PobierzZa kazdym razem jak ktos wspomina o F3 to przypomina mi sie ten zielony filrt z gowna i mnie zbiera na wymioty.
Natomiast ci co grali wcześniej w Fallouty 1 i 2, preferują albo dwójkę, albo New Vegas właśnie.
Ja jestem w drugiej grupie, i
źródło: rojo
Pobierz@dele-cwele: no to akurat tu wiele nie stracil, bo te gry sa strasznie overrated. Tzn. maja super systemy, ale kampania, pacing, walki etc. sa tragiczne.
@tomeg123: czyli potwierdzasz to, co mówię.
@T0pi5 r-----------o mnie kiedyś doszczętnie jak toczył z kimś dyskusję na temat DnD table topa i żeby sprowadzić widza do poziomu błota zaczął go