@Varesi: jankowski mi zaimponował jednym - w 2005 roku sąd go skazał na 100 k grzywny bo coś tam z-----a jego gazeta odwoływał się ale wyrok utrzymano w mocy bo zarabiał - wtedy, uwaga, 20 lat temu - 65k miesięcznie
@Varesi: bluepillowy boomer pierwszy raz skonfrontował swoje wyidealizowane fantazje o witamikach z ich stanem faktycznym i jest w szoku xD Szowinistyczne "incele" miały racje? Tego nikt nie przyzna, ciekawe jakie zaraz fikołki zaczną w tv wywijać.
@Varesi: Jego syn Bogusz (ur. 1998) pracował w latach 2017–2024 w Telewizji Polskiej. Był tam researcherem serwisu informacyjnego „Wiadomości”, nadawanego przez TVP1, TVP Info i TVP Polonia. Z czasem w tym programie zaczęły pojawiać się także przygotowywane przez niego materiały, jak również w serwisach „Teleexpress” i „Teleexpress Extra”. Współtworzył również magazyn „Nie da się ukryć”, emitowany w TVP Info. Od 2024 tworzy materiały reporterskie dla serwisów informacyjnych Telewizji Republika, takich,
Może w końcu Jankowski przejrzy na oczy w kwestii P0lek, a nie będzie zwalał wszystko na Inceli i przegrywów.
Nawet się nie łudź. On bajtuje ludzi. Jednego dnia potrafi wrzucić taką wiadomość, a następnego będzie bredził, że mężczyźni są wszystkiemu winni, bo są za słabo wykształceni i zbyt leniwi w stosunku do kobiet i to ich wina. Już widziałem nie raz ten schemat jego zachowań. Nie dajcie się nabierać,
@Varesi: Przypominam że to żmija zarabiająca na ludzkiej krzywdzie która przez lata kierowała Faktem, największym i najpodlejszym antyludzkim ściekiem zaraz obok Super Expressu. Dawanie tej postaci (bo trudno mi wykrzesać ludzkie emocje i cechy wobec kogoś tak zdecydowanie antyludzkiego) atencji i światła jupiterów jest odrażające i powinno być traktowane jak przestępstwo. Proszę nie repostować tej żmiji.
Im mniej Polaków, tym lepiej
odwoływał się ale wyrok utrzymano w mocy bo zarabiał - wtedy, uwaga, 20 lat temu - 65k miesięcznie
https://pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Jankowski_(dziennikarz)#Kontrowersje
@lord-nihilus: po co fikołki skoro wystarczy zwykłe sprawdzone w boju wyparcie plus agresja
Nawet się nie łudź. On bajtuje ludzi. Jednego dnia potrafi wrzucić taką wiadomość, a następnego będzie bredził, że mężczyźni są wszystkiemu winni, bo są za słabo wykształceni i zbyt leniwi w stosunku do kobiet i to ich wina. Już widziałem nie raz ten schemat jego zachowań. Nie dajcie się nabierać,
@Rv0000: więcej, on im szefował
Tam nic nie ma. Żadnej treści. Sama manipulacja, aby wzbudzić emocje.