Aktywne Wpisy

Tyrande +278
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Nie ma FOMO. Wiesz co robisz i na co czekasz. Czekasz sobie spokojnie w atrakcyjnym aktywie (tani dolar płacący 4.2%), obserwujesz kiedy obligacje znów znajdą dno, po tym jak na górce nastąpiła sprzedaż. Bez łapania noży.
Brak zainteresowania akcjami, ponieważ wszystkie akcje wiszą tylko na motywie AI. Jak zaczną się spadki to nawet solidne spółki typu Value zaczną spadać. Czemu? Bo tak to działa.
źródło: obraz
PobierzA co do spółek value to sie zgadzam
Obecnie boję się akcji i jeden tweet Trumpa czy cokolwiek i lecimy w dół.
Wolę to co jest tanie i po spadkach, bo wszystko co złe jest już w cenie. Spadki są ograniczone.
Dolar i Obligacje długoterminowe wydają mi się takim czymś. Szczególnie, że obecnie trend jest wzrostowy no i mamy złoty
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/80986411/gielda-niedziela-tydzien-temu-dzwonie-do-ojca-bo-w
Tylko nie da się załadować po same kule jak się wcześniej nie sprzeda i nie ma za co
Mówię mu- słuchaj, jest krach. Moje wskaźniki się odpaliły. Nikt nie wie co się wydarzy ale jak kupować to kiedy jak nie teraz?
Ojciec- przyjadę za tydzień to pogadamy....
------------
Rynek odjeżdża nie dlatego, że jego wartość jest zaniżona, tylko dlatego bo to spekulacja. To ma wciągnąć jak najwięcej osób żeby gospodarka USA nie weszła w recesję.
A może to szczyt szczytów?
PobierzMoże tak, zapewne nie, takich szczytów po drodze wiele było i dalej w górę.
Powiedz mi proszę co na tym wykresie wskazuje że to szczyt szczytów?
To dobry znak
Czym różni się i to?