Aktywne Wpisy

HoroLive +272
Sprawdzam sobie teraz te szlachetne paczki. Nóż mi się w kieszeni otwiera. Chlop 28 lat, baba 33 (oczywiscie baba nie robi, ok zajmuje się dziecmi), ale mieszka z nimi babka 58 lat (standardowo, boli rączka albo dupka i nie mogę iść pracować). Dochód prawie 11k udokumentowany, a pewnie z mopsu jeszcze tam jakieś dary dostają. I co ? Chcą Pralko suszarke! Lodówke min 195cm, zastawy obiadowe, garnki, vouchery, zabawki. Jakby tak policzyć,

TomcioPalushek +211
źródło: 1000000115
Pobierz

źródło: temp_file1365317436319797065
Pobierz@weronika-ala: to, ze to sa takie puste słowa, aby cokolwiek moc powiedziec, ze wnosza. Czy faktycznie wnosza, skoro glownie patrza na to, aby okrasc meza w majestacie prawa? (rozwod)
Albo świadczy to
@git_commit: współczuję myślenia
Z tą różnicą że nie kłamiemy brzydkim czy grubym że liczy się wnętrze a wy kłamiecie i pierzecie mózgi zwykłym Mirkom
Poza tym:
U 99% z was byle nie rudy i nie tak zwany świński blondyn
@Mirek224: co to znaczy
Bardzo jasne zoltorude włosy które mogą się wydawać, białe białe brwi, rzęsy, bardzo jasna karnacja która łatwo się czerwieni .
Okej ja jestem bardzo jasny i dla paru księżniczek w przeszłości bylem paskudnym świńskim blondynem lub swiniakiem j-----m a niektóre się śmiały że mnie. Oczywiście przeżywali mnie też od białych albo się śmiali z rumieńców
Tak wy wszystkim "współczujecie bla bla" i tak dalej", a robicie potem dokładnie tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯_(ツ)_/¯
Nie ośmieszaj sie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wspolczujecie a potem i tak bedziecie to samo robić, wybierać jednego lub kilku przystojnych a reszta niewidoczna