Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

#eu5 #europauniversalis
- dzialala jak gowno
- gracz stal sie zbyt potezny xd
Ciekaw jestem jak to wyglada w 5, podbijam
@JanPancerzII: Nawet przy grze ze złożonością mechanik jak eu5, prędzej czy później gracze ogarną "metę", która sprawi, że od pewnego momentu gra robi się łatwa. To jest sandbox, sam sobie wyznaczasz cele, ograniczenia i sam musisz zadbać, żeby gra nie zrobiła się dla ciebie zbyt łatwa. Dlatego ustawiasz co raz wyższy poziom trudności, co raz trudniejsze challenge sobie zakładasz, a na koniec przesiadasz
@JanLaguna: Działało, teraz sprawdziłem 1 rok - 20 sekund