Aktywne Wpisy

Kulek1981 +124
źródło: 1000017936
Pobierz
KjatanSveisson +34
#gielda
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000004569
Pobierz

Chce wziąć nową octavie rs w benzynie, ale zacząłem zastanawiać się nad jednym. Czemu jest ich tak mało na mieście? Robię prawie codziennie 100km po Wrocławiu i chyba jeszcze poliftowej RSki nie widziałem, to już lambo łatwiej znaleźć.
Na YouTube też jakoś biedne z relacjami i prezentacjami poliftów. Już się zastanawiam czy jest może coś czego nie wiem, że ludzie tego nie kupują?
Btw rabat z 185k do 144k od ręki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTo przy finansowaniu, może za gotówkę drożej bo z tym też się spotkałem
Rabat o którym piszesz to na pewno w leasingu w motopatent
Aktualnie jest promocja na RSa i inne auta z grupy vag ale deadline już minął bo auto trzeba odebrać do 31.12 a sama produkcja trwa 2 miesiące
Totalnie gołego rsa można mieć za około 150 k za gotówkę
160 800 cena katalogowa od producenta do tego dolicz rabat dealera 5-6 %
@klokupk: Dla tego, że większość osób bierze najbardziej możliwe ubogie wersje Octavii a ludzie których stać na RS wolą BMW na przykład kupić. Ile masz lizingów na Wrocławskich numerach w całej Polsce.
Drugie mam od tmtsport i też jest z masterlease
To ta sama firma wszystko?
Skąd info że trzeba odebrać do 31.12? Bo nigdzie nie widzę a ofertę mi przedstawili to wygląda jakby było aktualne
W piątek rano mam spotkanie w skodzie na negocjacje
Ogarnij sobie wcześniej VIN i idź do salonu zrobić symulacje ubezpieczenia