Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Krzysiu - też jestem przylepą, szybko kobiety wzbudzają we mnie zauroczenie, jedynie nie spożywam alkoholu.
Roland - "Dla mnie to ona jest dla mnie. Jeszcze żebym ja jej pasował" - to zdanie bardzo do mnie pasuje, nie mogę mieć swojego zdania w relacjach z kobietami.
#rolnikszukazony #podrywajzwykopem
Jestem beznadziejnym przypadkiem i kobiety to widzą z kilometra
Na wakacjach poznałem fajną dziewczynę podobała mi się z wyglądu, charakteru i światopoglądowo. Myślę sobie: zagadam ją pewnie się się uda.
Przez 22 lata myślałem oozyatnie czy to z pracą czy kobietami i jedyne do czego mnie to doprowadziło to na dno. Niczego nie potrafię, nie jestem w stanie zrealizować nic, nie umiem się uczyć. Zatrzymałem się w rozwoju na poziomie 10 latka.