Aktywne Wpisy

wjkp +2
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

Jest jakiś regulamin, co i gdzie można tatuować?
Bo ja już tego nie rozumiem, przykładowo jak ktoś sobie wydziara kutasa na czole, to też mam wychodzić z założenia "jego ciało, jego sprawa" czy jednak mam prawo mieć go za debila?
Dodatkowo, jak to jest, że ludzie wrzucają zdjęcia swoich dziar do neta i jest wielkie oburzenie jak komuś się coś nie spodoba... Sztuka też potrafi ssać kule, nie każde dzieło Picasso to Arcydzieło
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tatuaze
Przykładowo tatuaż na twarzy - to komentarze są pół na pół, jedni zachwalają (nawet jak tatuaż jest mierny) inni hejtują że ktoś sobie twarz oszpecił i że nie znajdzie roboty.
Inny przykład tatuaż oklepany typu jakiś las na ręce chłopa, albo inny wilk czy motylek - to też jedni narzekają że
Ogólnie zwykle to działa tak, że w koszcie tatuażu masz też cały projekt,
@4mmc-enjoyer: Normalnie, ludzie to hipokryci. Popatrz sobie nawet na wykop