Wpis z mikrobloga

@AmarenoMORENO_00: @Kremufka2137 true, za czasów chlania, testowania różnych substancji nigdy nie chwaliłem się tym publicznie w taki sposób, by ktoś wiedział, że to ja. I piszę to ja, średnio rozgarnięty chłop co często był otumaniony procentami. Co trzeba mieć w głowie by na konto ze swoją twarzą wrzucać takie posty to nie mam bladego pojęcia
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy dokładnie, są miejsca które służyły rozmowom na te tematy (hyperreal, towarzystwo osób z tematu czy choćby niektóre tagi tutaj), a wszędzie indziej język za zębami bo można sobie napytać biedy. To chyba konsekwencją socialmediowej sraczki mózgowej gdzie ludzie chwalą się wszędzie wszystkim i potem nagle się ojciec dowiaduje, że obciagasz za kryształ, a mama, że spuściłeś się cioci do kawy.
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy no, to dodaje dodatkowej posypki ze z------a umysłowego, że podpisujesz takie rzeczy zdjęciem swojej mordy lub/i własnym nazwiskiem gdzie bez wysiłku może to znaleźć ktoś z Twojej rodziny (czy np nauczyciel lol)
  • Odpowiedz
przecież ulica od dawna wie że pod gimnazjum można było spuścić z kija za paczkę fajek, te 14 letnie szmulki pchały się do beemek sebixów jak p------e

@wonsz337: Przecież z tego co pamiętam jak chodziłem do gimbazjum to całkiem spora część dziewczyn była tak napalona, że wcale nie bylo o tego przysłowiowego loda jakoś trudno. Oczywiście narracja zawsze była taka, że to chłopcy myślą o takich rzeczach a dziewczynki są
  • Odpowiedz