Aktywne Wpisy

grubi faceci śmierdzą, a ja mimo nadwagi pięknie wyglądam i mam wspaniały zapach, jestem też urocza i fajna, mam ładną figurę po ciąży i ciekawe zainteresowania, da się? no da się, wszystko się da, jeśli się chce :) #zwiazki #rozowepaski
źródło: 13233
Pobierz

Nous Tous Dominale - na szczęście wyzbyłam się już jakichkolwiek oczekiwań wobec zapachów, które pojawiają się znikąd i nagle zalewają internety nachalnym marketingiem. Nie kupiłabym próbki, przetestowałam dzięki koledze z tagu - nie znam zbyt wielu zapachów arabskich, może je obrażę, ale to pachnie jak coś na kształt słabego araba. Nuty bogato opisane, a ostatecznie jest słodko-chemiczna papka nibywiśniowa, mamy na rynku tańsze i znacznie lepsze perfumy, w których porządnie czuć wiśnię, do pominięcia.
1/10
Imaginary Authors Fox in the Flowerbed - bardzo kwiatowe perfumy, w szczególności czuć jaśmin - w otwarciu jego woń jest odurzająca, mnie doprowadza niemalże do bólu głowy, ale mam tak ogólnie z białokwiatowcami, więc nie jest to specyfika tego zapachu. Gdzieś w tle pojawia się świeżość na wzór rześkiego powietrza, co sprawia, że po chwili całość nie jest aż tak ciężka. Po kilkunastu minutach zapach się wygładza, do głosu dochodzi miód, robi się znacznie przyjemniej, teraz jest radośnie, wiosennie. Zdecydowanie dla kobiet lubiących kwieciuchy, nic niezwykłego, nieco syntetyczny, otwarcie mocno gryzło mi się z flakonem, który jest radosny i niewinny, ale po ułożeniu faktycznie kojarzy się z wesołym lisem wśród kwiecia. Poleciłabym fankom kwiatów w różnym wieku, flakon mały i w ładnym opakowaniu, nadającym się na prezent.
5/10
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@kanapeczkaa: wujek cringe i rage baiter