Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Też macie problem z wykorzystywaniem sytuacji w #fm26? Gram Lechem taktyką z mocnym gegenpressingiem, opartym na dużej intensywności i dominowaniu rywala poprzez szybkie doskoki itp. Stwarzamy mnóstwo sytuacji, a wykorzystujemy prawie nic. Teraz grałem z mistrzem Andory w eliminacjach do Ligi Mistrzów i z 40 strzałów ogółem, to celnych była połowa z nich, a padły z tego dwie bramki i to jedna na styk przy uniknięciu spalonego po dośrodkowaniu z wolnego, a druga to rykoszet po sytuacyjnym strzale w polu karnym. Mam usunięte w poleceniach ogólnych, jak i u piłkarzy strzały z dystansu, bo te lądują na drugim piętrze trybun, a i tak mało to pomaga.
Widziałem, że Vrc gra Legią i ma podobne problemy. Jak u Was?
#footballmanager
@Vanlid: to bolączka wszystkich wersji, że ty masz milion strzałów ze współczynnikiem xD wywalonym w kosmos, a przeciwnik ma strzał z czapy i wygrywa 1-0
W 24 bym ograł ich z 4:0 przy takiej taktyce.
Cóż, dalej będę dłubał i kombinował. Ogólnie mi średnio się podobają rozwiązania i polecenia w tej wersji, bo zawsze mam właśnie ten problem
@Vanlid: nwm, ja od lat grywam 4-3-3 DP Szeroko z grą skrzydłami lub posiadaniem piłki. Sprawdź kanał FM Scout na YT, jakoś w pt czy sob wrzucił filmik z taktyką, którą można ugrać 100pkt w sezonie
Popatrzę, bo dawno nie oglądałem ich materiałów o taktykach. Może coś mi to pomoże.