Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +353
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
MLeko29 +92
Dzień dobry
źródło: 1000063696
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: 1000063696
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
No to dałem 1 gwiazdkę i napisałem dlaczego.
Losuję konlejnego konsultanta - tym razem chłop. Wyjaśniam, żę tutaj jest właściciel konta, że pomagam ogarnąc, bo emeryt i nie umie w kąkuter.. gość mówi, że musi emeryt osobiście zapytać. To mu pisze, ze ok, to ja, emeryt, właśnie się nauczyłAm korzystać z komputera.. a on że ok, to teraz w nowym oknie trzeba albo zadzwonić na infolinię xd. To mu podziękowałem i miłego dnia życzyłem, bo zadwonie na numer. Dałem mu 3 gwiazdki na zachętę, bo przynajmniej się nie rozłączył, ale pomocy zero.
Na inforlinii kilkanaście minut czekania i uja, wywalone, nikt nie będzie z nami rozmawiać.
No to wbijam jeszcze raz na konto na internet a tam... ZNIKNĘŁA możliwość przeprowadzenia czatu z konsultantami xd Czaicie? Usuwają Wam czat, jak nie dacie 5 gwiazdek xd
To mój pierwszy w życiu kontakt z Plusem, rozważałem przejście do nich w przyszłym miesiącu... już mnie wyleczyli. Teraz pozostaje tylko pisanie skarg i dochodzenie swoich praw (tak w ogóle to mi ukradli pieniądze z konta, żeby było jeszcze zabawniej)
Tmobile albo Orange jako jedyne sieci mające jeszcze coś ciekawego do zaoferowania
Dla przejrzystości i żeby nie było, że gównoburza: dzisiaj zakończyła się cała sprawa. Wyłączono matce pakiet MAX, włączono Chill i zwrócono pieniądze. Uznano, że wina była po stronie matki (czyli w sumie mojej), bo zasiliłem kwotą 35zł a nie 30zł, ale po przeanalizowaniu całej sytuacji i problemu z tym pobraniem kasy z konta uznano, że mogło to namieszać nam w głowach