Wpis z mikrobloga

XD człowiek bez tego fb to by nie wiedział że tyle debili dzieli z nim ten kraj.

auto za 500k zaparkowane prosto na chodniku, ktoś na fb wrzucił. Setki komentarzy broniących gościa któremu ewidentnie było szkoda na parking za 5zł obok XDD.

Wyzywanie ludzi w komentarzach od konfitur, sb, biedaków po jeszcze gorsze wyzwiska nawet na tym kto jak wygląda na profilowym XDD do ludzi którzy ośmieszyli się napisać pod wypisem coś sensownego.

ot #polska troche #gorzkiezale ze mamy taka z-----a mentalnosc zreszta #konfitura pokazuje prawde o części społeczeństwa, co jest państwowe to sramy na to ile wlezie.
PiersiowkaPelnaZiol - XD człowiek bez tego fb to by nie wiedział że tyle debili dziel...

źródło: nosaczav

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

człowiek bez tego fb to by nie wiedział

@PiersiowkaPelnaZiol: nie wiedział, że ludzie marnują czas dla oglądania i spuszczania się nad zdjęciem bezwartościowej dla świata sytuacji. Auta już tam nie ma, małpy dalej skaczą.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Mnie rozwala, że pod każdym okołonaukowym, czy tam medycznym postem, polaczki zawsze dają tą śmiejacą się minkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: ludzie to de..ile szczekający na wszystko dookoła co im pismaki podrzucą. Ja od zawsze miałem i mam wyje. .ane co inni robią, jak jeżdżą, stoją, czy samobója strzelają. Żenujące jest emocjonalne podejście wielu i przeżywanie śmiesznych akcji jak 1 okres.
  • Odpowiedz
@fanatykwedkarstwa2 u mnie od lat parkowało się na chodniku i nikt nie miał z tym problemu. W tym roku przyszło miasto i wyznaczyło miejsca. I teraz nagle zaczęło się gadanie jak to ktoś niszczy chodnik (mimo że pół roku temu stały na nim całe samochody i nie było z tym problemu), że ludzie krzywo stoją albo że komuś koła wystają poza namalowane miejsce. Gdzie parę miesięcy temu nikomu to nie przeszkadzało
  • Odpowiedz
@fanatykwedkarstwa2 mam sąsiadów, rozmawiam z nimi, słyszę rozmowy na ulicy i na klatce. Nikt nie komentował parkowania, chyba że chodziło i zablokowanie całego chodnika lub przejazdu. Nikt nikomu wycieraczek nie podnosił chyba że ktoś naprawdę stanął jak debil.
Odkąd są wyznaczone miejsca to słyszę jak ludzie gadają, widzę że wystarczy minimalnie źle stanąć i już ma się podniesione wycieraczki.
  • Odpowiedz
@Kapsztyn_real @Kapsztyn_real

@PiersiowkaPelnaZiol: ludzie to de..ile szczekający na wszystko dookoła co im pismaki podrzucą. Ja od zawsze miałem i mam wyje. . ane co inni robią, jak jeżdżą, stoją, czy samobója strzelają. Żenujące jest emocjonalne podejście wielu i przeżywanie śmiesznych akcji jak 1 okres.

A jeździć jak człowiek się już nauczyłeś czy dalej nie potrafisz?
Krupier - @Kapsztynreal @Kapsztynreal 
 @PiersiowkaPelnaZiol: ludzie to de..ile szcze...

źródło: 1000047438

Pobierz
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: u mnie wsiedli na gościa, który wezwał policję, bo go oszukali na straganie odpustowym ¯\(ツ)/¯ niby pierdoła, bo tam 7 zł czy ileś, ale przecież ten handlarz zapewne każdego jednego kupującego tak robił w wała i na koniec dnia miał z tego sporą sumkę... A z drugiej strony ci sami ludzie będa jechać na drugi koniec miasta, bo tam akurat promocja na masło. Nie rozumiem tej mentalności.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: i zawsze jest coś o zazdrości xD widać jak zakompleksiony mamy naród. Nie podoba ci się, że ktoś staje jak c--a na dwóch miejscach albo w ogóle na trawniku? BO MU ZAZDROŚCISZ BO MA DROGIE BRUM BRUM
  • Odpowiedz