Aktywne Wpisy

MonazoPL +52
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
Glupiii +104
Nic nie jest w stanie powstrzymac janusza z wykupionymi wakacjami. Narod debili, zbieramy poklosie wyrżnięcia inteligencji i elit w II wś a potem kolejne kilkadziesiat lat kultu bylejakości
#gielda
#gielda

1. "Doceniam przede wszystkim za skromność" - opis mam w stylu "jestem najskromniejszą osobą na świecie"
2. "🙋🏻♀️ jak ma na imię piesek z pierwszego zdjęcia?"
@aprile: Kobiety zawsze mają złe intencje. Nawet jak twierdzą inaczej. Wszystko wychodzi po czasie.
Piszą pierwsze jak jesteś oski czy oski-lite. Ale to zazwyczaj low-effort przywitanie się, nawiązanie do fotki profilowej, zadanie szybko pytania jak się pierwszy przywitasz.
@ssehflodur: Przypomniało mi się. Kiedyś założyłem na chwilę tinder z ciekawości zobaczyć kto tam jest. Nawet kilka par wpadło, ale żadna nie odpisała, a niektóre po wiadomości usunęły parę. Ale była jedna perełka co sama do mnie napisała pierwsza. Zaczęło się niewinnie. Ale po kilku wiadomościach zaczęło się "przesłuchanie". A jak odpowiedzi chyba były nie po myśli to zaczęła być agresywna
PS. I nie działa już.
Ja wiem, że tutaj jestem w mniejszości i w sumie nie wiem po co się wdałam w dyskusję, skoro wiedziałam, że co nie napiszę, to i tak będzie źle ;)
@aprile to zacznij pisać tak, aby było dobrze ;)