Wpis z mikrobloga

@ssehflodur:
1. "Doceniam przede wszystkim za skromność" - opis mam w stylu "jestem najskromniejszą osobą na świecie"
2. "🙋🏻‍♀️ jak ma na imię piesek z pierwszego zdjęcia?"
  • Odpowiedz
  • 1
@ssehflodur wróciłam na tindera po roku przerwy. Niestety nie znam lepszej alternatywy do poznawania nowych osób, bo od lat obracam się w gronie stałych przyjaciół. Jeżeli mnie z kimś sparuje (zazwyczaj mam dwie pary i sprawdzam jak się rozmowa potoczy) to nie widzę w tym nic dziwnego żebym to ja się odezwała pierwsza. Zazwyczaj się witam i nawiązuje jakoś delikatnie do opisu lub zdjęcia, ale jak nie mam pomysłu, to zwyczajnie
  • Odpowiedz
@ssehflodur:

Piszą pierwsze jak jesteś oski czy oski-lite. Ale to zazwyczaj low-effort przywitanie się, nawiązanie do fotki profilowej, zadanie szybko pytania jak się pierwszy przywitasz.
  • Odpowiedz
Zdarzyło wam się że laska piszę pierwsza na tinder?

@ssehflodur: Przypomniało mi się. Kiedyś założyłem na chwilę tinder z ciekawości zobaczyć kto tam jest. Nawet kilka par wpadło, ale żadna nie odpisała, a niektóre po wiadomości usunęły parę. Ale była jedna perełka co sama do mnie napisała pierwsza. Zaczęło się niewinnie. Ale po kilku wiadomościach zaczęło się "przesłuchanie". A jak odpowiedzi chyba były nie po myśli to zaczęła być agresywna
  • Odpowiedz
  • 2
@gorobei nie napisałam, że ktoś Ciebie skrzywdził, tylko że musisz mieć złe doświadczenia, a to różnica.

Ja wiem, że tutaj jestem w mniejszości i w sumie nie wiem po co się wdałam w dyskusję, skoro wiedziałam, że co nie napiszę, to i tak będzie źle ;)
  • Odpowiedz