Wpis z mikrobloga

Żarty żartami, ale Norris swoje lata w #f1 spędził. Był w McLarenie, kiedy było ciężko i nie mieli perspektyw na WCC czy WDC. Byli ekipą, która kiedyś tam odnosiła sukcesy, jak był jeszcze dzieciakiem. Długo pracował na sukces ekipy i swój. Miał wielu partnerów ( ͡º ͜ʖ͡º) zespołowych. Nie odszedł, ale pracowal dalej.

Mówienie, że nie zasłużył, jest niesprawiedliwe. Długo trwała jego droga na szczyt. Po Piastrim widać, że nie jest tak łatwo przynajmniej utrzymać się w torze, a co dopiero wygrać WDC.

Na Leclerca też może przyjść pora.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@red7000: Norris w przeszłości wiele razy udowadniał że ma papiery na ściganie, jest moim zdaniem w top 3-4 najlepszych kierowców na gridzie. Jego największym problemem była słaba głowa co zdaje się zdołał ogarnąć. W przeciwnieństwie do jego zespołowego kolegi. To co mnie najbardziej denerwuje to kierownictwo McLarena które wykorzystując młody wiek swoich kierowców zdołało ich stłamsić i zniechęcić do walki na śmierć i życie przez co mamy w tym sezonie
  • Odpowiedz
  • 6
@red7000 Leclerc to chyba prędzej wygra pobyt w Choroszczy niż WDC. Imponujące jest dla mnie, że on jeszcze psychicznie nie siadł... ja bym siadł.
  • Odpowiedz