Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz

Jaki sprzęt stereo aktualnie macie podpięty do komputera?
Szukam czegoś bardziej kompaktowego, aktualnie mam podpięta "leciwą" wieże Pioneera, dalej gra bardzo, bardzo dobrze, czysto i idzie zrobić dyskotekę na pół dzielnicy na tych głośnikach, trzeba tylko na szyby w oknach uważać( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety zaczyna mi brakować miejsca na biurku. Zastanawiam się teraz czy kupić inne nagłośnienie czy zostać przy tych, ale kupić większe biurko.
Szczerze mówiąc mam te wieże od ostatnich 25 lat wiec nawet nie wiem co teraz oferują nowsze modele, raz miałem przymiarkę do takich małych pierdzików od Logitecha ale to był dramat a nie dźwięk także tego samego dnia wróciły do pudełka.
Fajnie jakby zestaw nie kosztował miliona monet i oferował minimum takie same brzmienie jak ten Pioneer. cos w przedziale max 400-500pln byłoby idealnie
Dzięki za podpowiedzi!
Zdjecie z internetu, u mnie stoi komplet głośników jak ten z lewej*
źródło: 0570c026458195c9365b9196bb54
Pobierzpo 25 latach nie kupie nic mniejszego (mowie o głosnikach, wieza i tak siedzi w szafce od biurka wiec mi nie przeszkadza) co bedzie grac porownywalnie tych duzych kobył ?
@ppooii: nie ma cudów i z małego głośnika nie uzyskasz porównywalnego dźwięku zwłaszcza niskich tonów a i te kolumny nie są jakieś wielkie przecież
źródło: h5tzmf.907b98.l
PobierzMam sluchawki, ale mam delikutasne uszka i nie usiedze z nimi komfortowo dluzej niz godzine( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MajsterZeStoczni @darek-jg
No grają fest, ale myslalem, ze da sie cos wcisnac jednak mniejszego, plus mam taki maly problem, ze jak siedze przy kompie, to jesli nic nie gra w tle to delikatnie slysze biały szum, ale to moze dlatego, ze mam je w odleglosci ok 40-50cm. Nie wiem
dokladnie, jak pisalem raz zmienilem ja na Logitecha z subwooferem + 2 2x mniejsze glosniki to wywalilem po 1 dniu do pudelka.
@ppooii
źródło: temp_file8240251358001395582
Pobierz@Nightscapes_pl: https://www.euro.com.pl/glosniki-komputerowe/edifier-glosniki-2-0-edifier-m60-czarne.bhtml
widze, ze sa w kazdym sklepie, ale z tego co widze to sa jakies bluetooth, plus brak wsparcia aptx( ͡° ʖ̯ ͡°) aczkolwiek cena calkiem spoko
źródło: edifier-r1700bts-wireless-speakers-pair
Pobierzpracujesz na nich po BT czy po kablu? jak po kablu to przez wieze czy z pominieciem od razu do komputera?
@eeehhh:
Jedynie co to widze na MediaExpert, ze te glosniki to 15W maja, tak nie za duzo.
Co prawda mam w PC wbudowany moduł BT 6.0 czy tam 6.1 ale glownie po kabelku szukam glosnika i przejsciem przez wieze. Bede musial sie przejsc do jakiegos stacjonarnego sklepu, moze beda tak mili i odpala taki glosnik
Te 'dzisiejsze' 15W jest aż nadto na cały dom jak
Żyje w zgodzie z sasiadami(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jak mówię nie zmieniałem ich przez 25lat więc tak myślę na głos, miałem przez chwilę te właśnie takie rzędu 10W Logitecha to po podkręceniu ich ciut głośniej słychać było jak membrana świruje